egon Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Stosujecie kakao do zanęt własnej roboty ? Jeśli tak to tylko dla koloru, czy dzięki temu próbujecie zwabić jakąś rybę ?
zajac222 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 egon.nietylko kakao ale wszystko co znajde w kuchni.koper włoski,cukier waniliowy,cynamon,mielony czosnek.Nietylko dodaje do zanet ale i doprawiam przynety ;peczak, groch,makaron
porcelan Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Myślę, że nie jest to zły pomysł. Smak czekoladowy jest powszechnie stosowany, a czym jest czekolada każdy powinien wiedzieć .
zajac222 Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 A konkretnie jeżeli chodzi o kakao to dosypałem kiedyś do zanety a efektem tego było podejście dość sporej ilości leszczy .Kumpel z swoim wujkiem siedział 10 m dalej i mieli marne efekty .Także moje lepsze łowienie mogło być spowodowane tym ze dodałem kakao do zanety.Egon najlepiej bedzie samemu sie przekonać
egon Napisano 4 Września 2011 Autor Napisano 4 Września 2011 Własne przekonania to jedno, doświadczenia wędkarzy to co innego. Forum służy do wymiany poglądów i zaczerpnięcia wiedzy od innych. Ale widzę, że tutaj ciężko z tym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.