Skocz do zawartości
tokarex pontony

Kakao

egon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stosujecie kakao do zanęt własnej roboty ? Jeśli tak to tylko dla koloru, czy dzięki temu próbujecie zwabić jakąś rybę ?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

egon.nietylko kakao ale wszystko co znajde w kuchni.koper włoski,cukier waniliowy,cynamon,mielony czosnek.Nietylko dodaje do zanet ale i doprawiam przynety ;peczak, groch,makaron

Napisano

Myślę, że nie jest to zły pomysł. Smak czekoladowy jest powszechnie stosowany, a czym jest czekolada każdy powinien wiedzieć :).

Napisano

A konkretnie jeżeli chodzi o kakao to dosypałem kiedyś do zanety a efektem tego było podejście dość sporej ilości leszczy .Kumpel z swoim wujkiem siedział 10 m dalej i mieli marne efekty .Także moje lepsze łowienie mogło być spowodowane tym ze dodałem kakao do zanety.Egon najlepiej bedzie samemu sie przekonać

Napisano

Własne przekonania to jedno, doświadczenia wędkarzy to co innego. Forum służy do wymiany poglądów i zaczerpnięcia wiedzy od innych. Ale widzę, że tutaj ciężko z tym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.