adi971 Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Witam chcę łowić metodą gruntową i mam pytanie czy mogę przed rurką anty splątującą mogę założyć Krętliki z agrafką po to aby później łowić na spławik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 A co ty kolego na spławik chcesz też uzywać rurki anty splątaniowej? I tak musisz od nowa zmontować zestaw i tak więc nie wiem co to z pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 chcę żeby rurka anty splątująca było można wyjąć i założyć cały spławik z haczykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 To i tak musisz zdemontować cały zestaw i przerobić od nowa na spławik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Powiem ci tak. Przerabiając zestaw z gruntu na spławik zdejmujesz koszyczek z rurka do tego przypon lub z krętlikiem zdejmujesz i przerabiasz na spławik. A jeśli chciałbyś tak jak mówisz zrobić to i tak zdejmiesz tak wcześniej pisałem i co ci to da, że będziesz miał ten krętlik z agrafka już założony hm?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 będę mógł odczepić żyłkę na której się trzyma rurka anty splątująca i zaczepić żyłkę z spławikiem i haczykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Niestety nie umiem tego zrozumieć, może jestem na to za głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 chciałbym tak zrobić żebym mógł odczepić coś żeby założyć spałwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 No dobra, ale założysz spławik to i tak musisz wyważyć spławik odpowiednią ilością ołowiu+przypon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 noo i o to chodzi czyli da rade coś takiego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi971 Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 może jakiś rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.