Skocz do zawartości
tokarex pontony

Najlepszego Trini

Gość Dwie_sety

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Właśnie miałem pisać życzenia, ale widzę, że jest otwarty temat dla naszego rodzynka, a właściwie rodzynki, więc ...

dużo szczęścia i słodyczy Piotrek Tobie dzisiaj życzy.

Dodatkowo życzę tego, co ostatnio wszystkim znajmym ... mniej pracy, więcej pieniędzy i duuuużo seksu :mrgreen:

CMOK, CMOK!!! :grin:

Napisano

Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, radochy z każdego dnia życia no i oczywiście taaaaaaakich okazów znad wody :wink:

Napisano

Trini :grin::grin::grin::grin:

W dniu urodzin dużo zdrowia i radości

sto lat życia i stu gości

wór pieniędzy może więcej

jak zamarzysz to tak będzie.

:grin::grin::grin::grin::grin:

Napisano

Powiem Ci Jacku że w pierwszej chwili myślałem że ostro zapunktowałeś u rodzynki ale zaraz potem przypomniałem sobie że kobiety raczej nie przepadają jak ktoś im przypomina o urodzinach :grin::grin::grin: Ciekawe co Ona na to. Chociaż w tym wieku urodzinki to nie powód do ukrywania daty urodzin. :wink:

Niemniej jednak super milutki akcencik. Brawo za pomysł.

Napisano

Witam

Dla Trini po prostu wszystkiego naj....

I oczywiscie taaaaaaakich naj rybek zycze

Pozdrowienia

Napisano

Dziękuję bardzo za piękne, i co by nie było trafione życzenia :mrgreen:

Osobiście bardzo lubię jak mi się życzy tego co życzycie mi Wy :D

także, życzonka mocno utrafione, i jeszcze raz dziekuję :D

p.s. nie mam uczulenia na wspominanie o moim wieku :lol:

p.s. - od Dwie_Sety dostałam ślicznego wędkarzyka ze srebra, będzie ze mną na rybki jeździł, na szczęście :mrgreen:

od męża - no jak to co... wędkę :mrgreen: ściśle mówiąc DS :D

Napisano

no i ja tu się jeszcze wtrynię :grin: wszystkiego naj, naj, oby Ci się jak najlepiej wiodło w życiu prywatnym, zawodowym jak i wędkarskim :grin:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.