shogun_zag Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Właśnie miałem pisać życzenia, ale widzę, że jest otwarty temat dla naszego rodzynka, a właściwie rodzynki, więc ... dużo szczęścia i słodyczy Piotrek Tobie dzisiaj życzy. Dodatkowo życzę tego, co ostatnio wszystkim znajmym ... mniej pracy, więcej pieniędzy i duuuużo seksu CMOK, CMOK!!!
tomii Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, radochy z każdego dnia życia no i oczywiście taaaaaaakich okazów znad wody
keri Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Trini W dniu urodzin dużo zdrowia i radości sto lat życia i stu gości wór pieniędzy może więcej jak zamarzysz to tak będzie.
tomii Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Powiem Ci Jacku że w pierwszej chwili myślałem że ostro zapunktowałeś u rodzynki ale zaraz potem przypomniałem sobie że kobiety raczej nie przepadają jak ktoś im przypomina o urodzinach Ciekawe co Ona na to. Chociaż w tym wieku urodzinki to nie powód do ukrywania daty urodzin. Niemniej jednak super milutki akcencik. Brawo za pomysł.
shogun_zag Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 taaaaaaakich okazów znad wody Tak jest, znad wody ...
wiesławek Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Trini wszystkiego tego co się SZCZĘŚCIEM zowie życzę CI
P Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Witam Dla Trini po prostu wszystkiego naj.... I oczywiscie taaaaaaakich naj rybek zycze Pozdrowienia
trini Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Dziękuję bardzo za piękne, i co by nie było trafione życzenia Osobiście bardzo lubię jak mi się życzy tego co życzycie mi Wy także, życzonka mocno utrafione, i jeszcze raz dziekuję p.s. nie mam uczulenia na wspominanie o moim wieku p.s. - od Dwie_Sety dostałam ślicznego wędkarzyka ze srebra, będzie ze mną na rybki jeździł, na szczęście od męża - no jak to co... wędkę ściśle mówiąc DS
andi64 Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 no i ja tu się jeszcze wtrynię wszystkiego naj, naj, oby Ci się jak najlepiej wiodło w życiu prywatnym, zawodowym jak i wędkarskim
leszczyk Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 Trini jakiz wstyd Spoznione acz szczere zyczonka wszelkich dobroci i wszelkiego Naj Naj Naj...!
trini Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 Dziękuję Leszczyk Nie martw sie, lubię życzenia dostawać jeszcze przez tydzień po urodzinach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.