kaftann Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Witam, dzisiaj ma do zaoferowania kijek spinningowy marki Daiwa model Exceler Jigger(podobno następca serii PowerMesh). Dane techniczne: Dlugosc - 270cm Ciezar wyrzutowy - 3-18gr Ilosc przelotek - 8 Waga - 150gr(leciutki) Akcja - Fast Dlugosc od stopki kołowrotka do konca dolnika - 35cm Kijek jak dla mnie to taki rzeczny uniwersal, mozna na niego polowic wiekszosc gatunków spotykanych w naszych rzekach(no moze prócz suma - chociaz kto wie ). Wachlarz przynęt jaki obsluzy mysle, ze zaczyna sie od 2gr. Obrotówki 00 i najmniejsze paproszki raczej nie na tym kiju. Zabawa zaczyna sie od obrotówek w rozmiarze 0-1 konczac na 3(większymi nie rzucałem), gumkami na glówkach od 1,5gr w góre oraz wobkami 3-7cm. Rzucałem tez nim 10cm lunaticiem na 6 gramowej glówce i lowilo sie bardzo przyjemnie. Brania są dobrze wyczuwalne na dolniku, kij jest dosc czuly ze sporym zapasem mocy. Wedka kupiona została w lutym tego roku i jest jeszcze na gwarancji(2 lata). Bardzo ladnie wykonczony - zielonkawy kolor blanku, bordowe omotki ze zlota wstawka. Przelotki Alu-Oxy, laczenie typu Spigot. Posiada normalne ślady uzytkowania - przybrudzony korek i jakies drobne praktycznie niezauwazalne ryski. Uzywalem go razem z kolowrotkiem shimano stradic o wielkosci 3000, który go doskonale wywazal. Sprzedaje bo przesiadam się na kije z ciut wyższej półki Tyle ode mnie, jeżeli będą zainteresowani to wstawie zdjecia. Cena - 130zl(Myślę, ze uczciwa na allegro nowe wedki powyzej 200zl). + wysyłka 25zł(w sztywnej kartonowej tubie) Pozdrawiam Michał
dziara Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Czy wedka jest jeszcze na sprzedaz??
kaftann Napisano 19 Października 2011 Autor Napisano 19 Października 2011 Niestety, ogłoszenie nieaktualne - kij sprzedany.
Rekomendowane odpowiedzi