Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam. Miałem podobną sytuacje tylko że z obrotówkami DAM-a i to w sklepie wędkarskim.

Facet mnie namawiał na DAM-a a ja mu mówie że nie chce wezme inne z hologramem ale nie DAM-a bo sie odkleja holo. A on mówi że jak je jeszcze mam to żebym przyniusł on mi je wymieni...

Popatrzyłem na gościa i coś mi nie bardzo to pasowało.Ale przy następnej wizycie w tym sklepie sam gość sie upomniał o te obrotówki, A ja mu mówie że akurat je mam przysobie:-). Proszę pokazać, pokazałem a owy Pan mówi proszę sobie jakieś wybrać na wymiane.

Wziąłem prawie takie same chociaż identyczne z moimi nie były. Pytam ile taka ptrzyjemność a facet mówi że nic! I jeszcze pyta sie mnie czy tylko na obrotówki śmigam? A ja mówie że nie raczej woblery, To proszę sobie wybrać jakieś wobki bo są nowe Salmo na koszt firmy.

Wziąłem 2szt.

(Dodam że obrotówki które reklamowałem były kupione w tym samym sklepie co pan mi zrobił wymianke z dopiskiem wymiana na nowe "wada". A moje wymieniane obrotówki kupiłem jakiś rok wcześniej)