getsome Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Podczas połowu uszkodziłem ster tegoż woblera o kamienie. Myślałem żeby samemu dorobić ster lecz najpierw napisałem do producenta. Wielki plus jak dla mnie. Rzecz rzadko spotykana w biznesie. http://www.wykop.pl/ramka/906607/oto-jak-salmo-podchodzi-do-naprawy-produktu/ Cytuj
GrzesMAN Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Jeszcze jak by urwane zamieniali na nieurwane Fajnie, fajnie Cytuj
KropekG Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Witam. Miałem podobną sytuacje tylko że z obrotówkami DAM-a i to w sklepie wędkarskim. Facet mnie namawiał na DAM-a a ja mu mówie że nie chce wezme inne z hologramem ale nie DAM-a bo sie odkleja holo. A on mówi że jak je jeszcze mam to żebym przyniusł on mi je wymieni... Popatrzyłem na gościa i coś mi nie bardzo to pasowało.Ale przy następnej wizycie w tym sklepie sam gość sie upomniał o te obrotówki, A ja mu mówie że akurat je mam przysobie:-). Proszę pokazać, pokazałem a owy Pan mówi proszę sobie jakieś wybrać na wymiane. Wziąłem prawie takie same chociaż identyczne z moimi nie były. Pytam ile taka ptrzyjemność a facet mówi że nic! I jeszcze pyta sie mnie czy tylko na obrotówki śmigam? A ja mówie że nie raczej woblery, To proszę sobie wybrać jakieś wobki bo są nowe Salmo na koszt firmy. Wziąłem 2szt. (Dodam że obrotówki które reklamowałem były kupione w tym samym sklepie co pan mi zrobił wymianke z dopiskiem wymiana na nowe "wada". A moje wymieniane obrotówki kupiłem jakiś rok wcześniej) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi