artech Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Wedle wstępnych ustaleń, poczynionych przy dużym jasnym tudzież małej czarnej, planowane jest spotkanie i wspólne wędkowanie Haczykowców z naszego regionu: Termin: 23.10.2011 (niedziela) Miejsce: Rzeka Odra, okolice miejscowości Bielinek Czas już chyba najwyższy dogadać i dograć szczegóły spotkania i wspólnego wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Wstępnie na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Października 2011 Autor Share Napisano 14 Października 2011 I co, nikt więcej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Ja z kolegą możemy pojechać. Tyle, że problem z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 moze i ja bym wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Panowie a jaka metoda? Spining, czy stacjonarne łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 melanżowa metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 ja bardzo chętnie tylko nie wiem o której? bo w niedziele wracam z tygodniowego wypadu do łódzkiego...ale jak po południu to bardzo chętnie bym podpatrzył starszych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 No wreszcie jakiś odzew Ja z kolegą możemy pojechać. Tyle, że problem z transportem. Ja, niestety transportu nie mogę zaproponować.moze i ja bym wpadł ZapraszamyPanowie a jaka metoda? Spining, czy stacjonarne łowienie? Manm nieodparte wrażenie, że only spinningjak po południu to bardzo chętnie bym podpatrzył starszych kolegów po południu to raczej będziemy już wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Jak ktoś by chciał, to mogę zabrać na pokład 2 osoby, zrzucić się na benzynę i polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziuta Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Na 90 % będę. Na 100% będę wiedział w piątek. Jakiś grill większy by się przydał, ma ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Deuuu, Ile byś chciał za to paliwo Odezwę się w piątek czy na 100% jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Panowie proponuję spotkanie w okolicach godziny 8:30 w tym miejscu, mniej więcej (dalej i tak nie da rady jechać ) http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/default.aspx?crs=EPSG%3A2180&bbox=173566.140625,575372.1484375,174404.421875,575936.9921875&variant=ORTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 jak wyzdrowieje to prawdopodobnie bede jechał Vito i moge zabrac z 2 osoby. moze bysmy sie gdzies spotkali na jakims wylocie zebym nie błądził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 To zabierz i mnie xD, zrzutka na paliwo. Oczywiście jak wyzdrowiejesz. Odradzam stanowczo trasę, przez Pyrzyce - pełno przejazdów kolejowych, i droga w bardzo złym stanie. Lepiej A6 do Gryfina i dalej w dół, albo przez Niemcy i odbić w Krajniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Szkoda że to na spina raczej bo ja tylko Feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 kasko43 napisze tak, sprawa została dzisiaj dogadana Vito będzie wyzdrowiec raczej nie zdaże ale jedziemy skąd Ty chłopaku jestes dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 O kogo pytasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 a do kogo napisałem? sprawa dotyczy sie Kasko43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Widzę, że tam gdzie ma się odbyć spotkanie woda należy pod regalice. Chyba spotkanie odbędzie się beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Hmmm.... wa takim razie na 99% ja też nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 zezwolenie jednodniowe kosztuje chyba 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 zezwolenie jednodniowe kosztuje chyba 20zł Nonibt tak , ale zeby wykupić pozwolenie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze na konto spółdzielni regalica a zważąjac na to że dzisija jest już czwartrek to możemy nie zdążyć . A tak pozatym to organizator zlotu powinien pomyśleć o miejscu spotkania , takim aby był dogodny dla większości ....czyli odcinek rzeki gospodarowany przez PZW Szczecin , takie jest moje zdanie i go nie zmienię , uważąm że artech powinien zmienić miejsce zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 zeby wykupić pozwolenie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze na konto spółdzielni regalica a zważąjac na to że dzisija jest już czwartrek to możemy nie zdążyćI tu się z tobą nie zgodzę:)Jest miejsce gdzie od ręki można kupić zezwolenie jedno dniowe:)wiem bo sam kupowałem a teraz juz mam roczne i chodzę na Feederek łowić bo mam z 400m do odry:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Na temat opłat i czasochłonności jak również dostępności nie będę wypowiadał się bo nie ma o czym. 10 min to i tak dużo żeby załatwić takie pozwolenie. A tak pozatym to organizator zlotu powinien pomyśleć o miejscu spotkania Organizatorzy a raczej uczestnicy na spotkaniu ustalili takie miejsce. I to nie jest żaden zlot a spotkanie ludzi nad wodą w określonym miejscu i jasnym celu. I nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi