bonah009 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Witam jak w temacie, czy jest szansa złapać coś z plaży w Międzyzdrojach?, bo przed nami kilka dni wolnych to można by coś popróbować proszę o rady i wskazówki dziękuję Cytuj
miro79 Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Mi się w tym roku nic nie udało tam złowić, nawet z molo. Cytuj
bonah009 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 dziękuję za odpowiedź, ale to już minęło trochę czasu od tamtego wpisu, i moja wiedza na temat tego łowiska też się pogłębiła. Otóż można połapać i to nawet fajnie w Międzyzdrojach, dwie miejscówki: od bazy rybackiej na wschód, ale uwaga zaczyna się teren parku narodowego i samo pozwolenie na wody morskie nie wystarczy, trzeba dokupić zezwolenie na połów na terenie parku i tu jest problem, nie wiem jak teraz, ale kiedyś było ono sprzedawane tylko w siedzibie parku i tylko we wtorki, mam nadzieję, że coś zmienili, druga miejscówka to na zachód na obszarze plaży dla naturystów, te miejsca mam sprawdzone i polecam jak się trafi na porę to naprawdę będzie się zadowolonym. pozdrawiam Cytuj
ppaula3 Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 witam, czy jest ta troć w Międzyzdrojach czy nie ma ?szykuje się i szykuje i nie wiem czy warto? kto już cos złowił w marcu? Cytuj
nanikosz Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Od weekendu będę kilka dni w Międzyzdrojach. Planuję łownie z plaży, ewentualnie spining w spodniobutach. Co bierze, na co się nastawiać? Czy połowa czerwca jest jeszcze szansa na belonę, czy jest szansa na sandacza? Jakie miejscówki polecacie? Każda wiedzą mile widziana. Pozdrawiam Wojtek Cytuj
warszawa_24 Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Jakby ktoś do środy coś planował łowić tutaj to można dać znać na PW, z chęcią bym podszedł zobaczyć jak idzie Ja w tym roku bez wędki tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi