bonah009 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Witam jak w temacie, czy jest szansa złapać coś z plaży w Międzyzdrojach?, bo przed nami kilka dni wolnych to można by coś popróbować proszę o rady i wskazówki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro79 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Mi się w tym roku nic nie udało tam złowić, nawet z molo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonah009 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Share Napisano 15 Listopada 2013 dziękuję za odpowiedź, ale to już minęło trochę czasu od tamtego wpisu, i moja wiedza na temat tego łowiska też się pogłębiła. Otóż można połapać i to nawet fajnie w Międzyzdrojach, dwie miejscówki: od bazy rybackiej na wschód, ale uwaga zaczyna się teren parku narodowego i samo pozwolenie na wody morskie nie wystarczy, trzeba dokupić zezwolenie na połów na terenie parku i tu jest problem, nie wiem jak teraz, ale kiedyś było ono sprzedawane tylko w siedzibie parku i tylko we wtorki, mam nadzieję, że coś zmienili, druga miejscówka to na zachód na obszarze plaży dla naturystów, te miejsca mam sprawdzone i polecam jak się trafi na porę to naprawdę będzie się zadowolonym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppaula3 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 witam, czy jest ta troć w Międzyzdrojach czy nie ma ?szykuje się i szykuje i nie wiem czy warto? kto już cos złowił w marcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanikosz Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Od weekendu będę kilka dni w Międzyzdrojach. Planuję łownie z plaży, ewentualnie spining w spodniobutach. Co bierze, na co się nastawiać? Czy połowa czerwca jest jeszcze szansa na belonę, czy jest szansa na sandacza? Jakie miejscówki polecacie? Każda wiedzą mile widziana. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Jakby ktoś do środy coś planował łowić tutaj to można dać znać na PW, z chęcią bym podszedł zobaczyć jak idzie Ja w tym roku bez wędki tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi