Arek0402 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Wiem że na National Geographic Jakub Vagner ma swój program tylko nie wiem jaki tytuł ma ten program ;D Jakby ktoś mógł mi napisać tytuł tego programu to byłbym wdzięczny ponieważ chciałbym poszukać paru docinków w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Arek0402, Wpisz po prostu "Jakub Vagner" a wyświetli się masa filmów na YOUTUBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Ale mnie nie chodzi o oglądanie jakiś urywków w dodatku bez lektora na youtube tylko znalezienie całych odcinków po polsku np. na torrentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Jeśli chodzi o program w którym poławia ryby rzeczne na całym świecie to tytuł "Fish Warrior" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Parę lat temu na TV KRAKÓW leciał program wędkarski TAAAKA RYBA z udziałem Adama Sikory .......wygrywałem tam mase nagród do dzisiaj je mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Tytuł to ,POLOWANIE NA WODNE POTWORY.Puszczaja go około 17 czy 18 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Aha jak macie POLSAT PLAY to w soboty o godz 19 puszczają godzinne programy z wykonaniem czechów,dziś akurat było o połowie suma na rzece PAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 no panowie teraz leci program z JAKUBEM WAGNEREMna NAT GEO WILD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 poprawka POGROMCA WODNYCH POTWORÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Panowie a na Polsat play lecą może jeszcze odcinki o łowieniu na Feeder??Bo nie mogę znaleść nigdy a wiem że były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Było coś w jednym z odcinkow TAKA RYBA ,jedynie co wnosi do tematu to GUTKOWSKI a BIEDRZYCKI to jest cienki jak barszcz.wiecej sie dowiesz przy zakupie gazety WEDKARSTWO MOJE HOBBY z dodatkiem płyty,co miesiąc coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Kupowałem te gazety ale tam jest prawie wszystko o spiningu,bardzo mało gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 ostatnio kupiłem o leszczu grunt i spławik,tyle że z łodzi łowili z użyciem koszyczka zanętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Tzn. Sposób na leszcza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Ja ostatnio dorwałem w promocji,jakaś reedycja była z płytą i dodatkiem o gruncie,jak łowić gdzie w jakich warunkach,jak wiązać,jaki koszyk z jaką gramaturą.no dosłownie wszystko....powiem wam,ze opisy naprawde celne i zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Tak,ale miedzyjnymi mam jeszcze NOWOCZESNA GRUNTOWKA,3 RZEKI,WYPRAWY NA SUMY ,kupilem już troche tych płyt i zawsze mozna coś nowego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Szkoda że teraz nie lecą żadne programy wędkarskie tak jak dawniej że były konkursy i nagrody...... Ja mam 7 programów z anteny siatkowej a tu nic nie leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Na polsat play emitowane są te czeskie filmy. Powinny więc być i na ipli, ale nie wiem co wpisać żeby je odnaleźć. Wie ktoś jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 W programie widzę "Czesi na rybach" więc może to. A przy okazji dla ciekawskich zerknijcie na TV-TRWAM.PL Jest tam sekcja video-stream gdzie znajdziecie odcinki "Z wędką nad wodę". Przede wszystkim dla początkujących ale często są zapraszani goście więc też dla znawców coś się znajdzie. Kiedyś było więcej o różnych metodach, obecnie więcej o sprzęcie (reklama) ale przyjemnie. Kilka odcinków za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwykck Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Na polsat play emitowane są te czeskie filmy. Powinny więc być i na ipli, ale nie wiem co wpisać żeby je odnaleźć. Wie ktoś jak to się nazywa? nie wiem czy o to Ci chodzi ale znalazłem 2 filmy: film 1 film 2 jak coś jeszcze mi się uda to podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek.1211 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 daniello2010 jeżeli interesują cię filmy o gruncie to wmh wypuściło jeszcze takie tytuły jak ''Feeder bez tajemnic'' ,''PŁOCIE SPŁAWIK I DRGAJĄCA SZCZYTÓWKA'' ,''WAKACYJNE ŁOWY '',SPOSÓB NA WĘGORZA'' jest w nich bardzo dużo informacji o sprzęcie do DS przynętac zanętach czy miejscówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Akurat Sposób na Węgorza posiadam w swojej kolekcji,naprawde wszystko opisane, pokazane tematycznie i jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi