Winko Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Uuuuu!!! Piękny- Gratuluję Ja ostatnio zaliczyłem dwa wypady na rybki ale moim celem były tylko klenie. Przedwczoraj 9 sztuk (25 - 40+cm+) a dzisiaj niestety tylko dwa po około 35cm ale zabawa i tak była bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 freut, Jak śmiesz podnosić mi ciśnienie w niedzielę Szczerze gratuluję: skuteczności i regularności. Trzymam kciuki za nastepne okazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dzisiaj życiówka zanderka 70 cm, totalny przyłów kijek 3-14 cw., żyłeczka 0,18 i Salmo Hornet Choć nie 7 kilo cieszy pewnie mnie bardziej niż tamten freuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Freut powalasz wszystkich na forum tymi sandaczami. Chciałbym ujżeć jakąś fotkę jak masz z sezonu z szczupakami jak masz to wklej coś....Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 DAWID, graty życiówki, ciesze sie razem z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 szczupak28 na życzenie chyba z października o ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Panowie rybka bierze i wcale nie trza jechac daleko za Wrocek, jak np. łowi kolega freut, ja dziś w samym centrum praktycznie Wroclawia wraz z kolegą w 2h złapaliśmy - ja szczupaczka 70cm a kolega sandacza 60cm, mieliśmy sporo brań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dzięki Freut ------Jesteś Mistrz. Wpadnij kiedyś do Krakowa na takie szczupaki . Pozdrowionka i oby więcej takich fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 gratulacje Panowie...zazdroszczę Wam czasu na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 freut, dajesz czadu Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 freut, wymiatasz po prostu.Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph_Fridge Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 freut, jeden z niewielu, którzy więcej łowią jak piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 szczupak28 , masz jeszcze lepszą rzeke pod nosem, Wisła to jeszcze większe sandacze i sumy. Co ja mam powiedzieć? Mam tylko rzeke Warte w której naprawde ciężko złowić okazy Nie tak dawno z podkrakowskiej Wisły były na forum zdjecia i opisy pięknych sumów. W Warcie można o takich pomarzyć.... Dziara,mysle,że jeszcze nie masz tak najgorzej:) W każdej rzece mozna łowic (o ile tam w ogóle sa) kabany,kwestia tylko rozpracowania łowiska. nie sądze, by Freut wziął kij i poszedł w pierwsze lepsze miejsce i doił takie sandacze... Graty tym co połapali-sandaczy zwłaszcza:) Cholera,pozazdrościc... Winko,prze gościu jestes jak w połowie grudnia łowisz klenie na owadopodobne wobki U mnie kiepsko,ledwo dwa małe sandacze i ...4 sumy (ok 100-140) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Bluzer napisał/a Winko,prze gościu jestes jak w połowie grudnia łowisz klenie na owadopodobne wobki U mnie kiepsko,ledwo dwa małe sandacze i ...4 sumy (ok 100-140) Wielkie dzięki! Ty jednak też nie możesz narzekać na brak jakich kolwiek efektów Jak chodzi o te moje klenie to sądzę że jest to spowodowane taką a nie inną pogodą w tym roku (wiosna w grudniu) oraz dobór odpowiedniego wobka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apioo Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 freut, piękne sandacze, napisz coś proszę o sprzęcie którym łowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darioushz Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Wczorajszy wypad na szczupaka i kleń 2,35 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ile ta klucha miała długości? I jak wolno spytać na co sie skusiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 I jak wolno spytać na co sie skusiła? Na co, to widać na zdjęciu Na gumę oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darioushz Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Guma Mannsa 12 cm na wolframowym przyponie. Nie miałem miarki a szkoda że nie zaznaczyłem na rękojeści podbieraka wtedy bym w domu zmierzył. Wyjąłem miarkę z torby bo była mi potrzebna i już zapomniałem ja odłożyć na miejsce. Przynajmniej zważyłem na dokładnej , wędkarskiej, elektronicznej wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 damianeq94 napisał/a: Na co, to widać na zdjęciu Na gumę oczywiście. Sorki za niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 freut, jeden z niewielu, którzy więcej łowią jak piszą. I to się chwali i ceni..... Freut zdradzisz coś o przynętach na co ida tak piękne sandacze? wiadomo , inna woda inne przynęty ...ale jeśli chcesz to podziel się na co łowisz tak okazałe ryby zawsze wypuszczasz ? czy zabierasz do domku rybki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 ja łowie tylko na dragony a konkretnie Bandit, Phantom i Lunatic wielkość miedzy 7,5 a 12,5cm a co do zabierania ryb to część zabieram część wypuszczam różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 @Winko Co to za wobek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Całkiem nie dawno kupiłem kilka sztuk http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3086. Po pierwszych próbach przebiły moje dotychczasowe kilery!!! Producentem jest niejaka firma MAYBUG. Teraz próbuję ich kleniowe modele ale w lutym zamierzam połowić na nie pstrągi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 mam miedzy innymi konika polnego tej firmy i jakoś nie specjalnie mi się sprawdził na wiślanych kleniojaziach a wybór rzeczywiście jest olbrzymi i przynęty są ładnie wykonane choć czasem lubi odpaść jakaś kończyna lub czułek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi