przemekli Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Dzisiaj wypad 3 godziny na Starą Odrę i mogę się pochwalić tylko okoniem ale poza tym były 3 sznurówki, więc zakończenie sezonu uważam za udane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Ja w stary rok wybrałem się nad Dunajec koło Żabna i 0 kontaktu z rybami kompletna cisza ale za to miałem kontakt z bobrami którym nie chcący wdarłem na ich teren ale i tak było spoko. Mam nadzieje że 2012 będzie lepszy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Wczorajsze zakończenie sezonu dosc emocjonujące choć nie takie jakbym chciał.,na sandaczowy sprzęt siadł ponad dwumetrowy sumek Gdyby siadł przy świadomym łowieniu kijanek w sierpni zapewne satysfakcja z wyholowania byłaby dużo wieksza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Masz jakieś fotki tego wąsacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Kol.Bluzer się pomylił to zapewne był 20 cm sumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi