Brylu Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 ja z tego co wiem to sie gotuje albo na parze ale to tonące a do wypiekania pływające,ja sie z tym nie babram kupuje na wielką skale ich nie łoje do wody więc dołam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek1990 Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 czy łowil ktos na kulki Tandem o smaku Wanili&smietany kulki plywajace? . Kupilem te kulki nie nece bo sa zadrogie i beda plywac po wierzchu a lapie w zbiorniku gdzie sie kapia ludzie . Powiedzcie mi czy bez wczesniejszego karmienia tymi kulkami mam szanse na karpia karpi w zbiurniku jest duzo . Jaka dlugosc przyponu (ile powinna znajdowac sie kulka od odna ) . Z gory dzieki za odpowiedzi mam nadzieje ze jakis karpiarz pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 nęcić pływającymi sie nie da Jak juz byś chciał nęcić to kulkami tonącymi. Fajnie by bylo jakbyś troche posypał w łowisko. Np kukurydza gotowana + pellet + takie kulki. Jeśli karpie nie są przyzwyczajone do kulek to nie masz szans złowić karpia. A kulke się daje ok 5cm od dna. Przypon .... 20-30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 jak często powinno się zmieniać kulkę proteinową? jak nęcić np. pelletem w workach PVA(jakie są sposoby nęcenia?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Pl Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 tomek1, ja też obecnie łowię na kulki o smaku truskawkowym i o to jeden z moich efektów branie o 5.30 rano, karp 3,6kg Ryba oczywiście trafiła do wody gdyż zaczynam karpiarstwo i nie biorę ryb, łowie dla przyjemności, a nie aby zabić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Ryba oczywiście trafiła do wody gdyż zaczynam karpiarstwo i nie biorę ryb, łowie dla przyjemności, a nie aby zabić!Takie postępowanie mnie cieszy,ponieważ rośnie nowa generacja wedkarzy nie obciązona stereotypem "tyle mięcha chcesz zmarnować." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoniC_X_ Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Witam . Poszukuje przepisu na kulki proteinowe obojętnie jaki smak najlepiej na truskawkowe albo waniliowe ale nie koniecznie hehe dzieki za caly trud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Poczytaj w tym temacie,pare przepisów znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Witam Poszukuję tonących kulek waniliowych 10 góra 12mm , może jakiś link lub adres ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Obawiam się że nie znajdziesz takiej oferty ,albo na zamówienie albo domowa produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 kaczor dawno Cię tu nie było Ja próbowałem zabawę z kulkami ( jak z wszystkim innym o czym czytałem - taki już jestem ) ale nie wyszło Nawet nie wiem czy wyszły ok czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Poszukuję tonących kulek waniliowych 10 góra 12mm w tej ofercie znajdziesz wanilia-śmietanka, sam takie używałem tyle że 16mm. http://www.tandembaits.home.pl/2007/?section=shop&productid=255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Witam Dziękuję wszystkim za pomoc. To dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 kaczor zawsze na rybkach jesteś z psem ? Gratuluję ryby! PS ten pies to jamnik szorstko włosy? Sąsiad ma takiego samego... tylko tamten jest gruby i ledwo się kula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Mam pytanie, właściwie to kolega prosił mnie, abym się zapytał... Czy da rade kulke nabić normalnie na haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3381&postdays=0&postorder=asc&start=0 Zwroc uwage na wypowiedzi Mańka (na dole strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Witam kaczor zawsze na rybkach jesteś z psem ? Nad wodą i w lesie prawie zawsze. Ma 11 lat i jest w formie , a czy jest zapasiony to zależy od pana lub pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 A jak się te kulki ugotuje to to klucha nie wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 _barti_ kulek się nie gotuje Przynajmniej z przepisów które ja mam wnioskuje ze tego się nie robi. Robiłem je pare miesięcy temu i nie pamiętam czy gotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Z tego co ja zrozumiałem, to trzeba zagotować i jak wypłyną chwile i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Ej koledzy poczytajcie dokładnie jak to jest z tymi kulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 tomek1 Ja gotowałem samą masę Potem z niej lepiłem kuleczki i do piekarnika i potem dzień-dwa odleżały i były ok Chyba były ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 W takim razie chyba różne są przepisy. Ja oglądałem,że sie gotowało same kulki, nawet na filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 _barti_ a może to co oglądałeś na filmiku to były pyzy a nie kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Gotuje się gotuje lub paruje ,ale uformowane,już niedlugo opisze krok po kroku ,jak zrobić po domowemu kulki karpiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi