teksanski Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Witam Chętnie kupię kilka sztuk Sumika Karłowatego do swojego oczka. Oczywiście nigdzie nie będe go wypuszczał gdyż mam świadomość że jest on szkodnikiem w naszych wodach. Jeśli by ktoś takiego złapał i mieszkał blisko mnie tj. Zachodnia Małopolska i Wschodnia część Śląska to bardzo prosze o kontakt.Podjade i chętnie odkupie Pozdrawiam Cytuj
marbo30 Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Jedz sobie na Zarki masz blisko ,a sumika karlowatego tam jest multum:) Cytuj
teksanski Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Napisano 12 Grudnia 2011 Witam To złap mi jeśli możesz kilka sztuk to chętnie odkupie.Ja osobiście nie łowię puki co chociaż już sie do tematu wieeele razy zabierałem :/ Jeśli jest szansa cośwykombinowaćto daj znać, na pewno się dogadamy Cytuj
marbo30 Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Na razie juz mam po sezonie,ale na wiosne nie ma problemu,lapia tego dziesiatki dziennie i napewno dadza ci za darmo:) Cytuj
pet87 Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 wczesniej niz na wione tego nie dostaniesz,sumik zaczyna brac dopiero w kwietniu-maju. Cytuj
leon-zawodowiec Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 wczesniej niz na wione tego nie dostaniesz,sumik zaczyna brac dopiero w kwietniu-maju. ja złapałem 5 sztuk ostatnio u kolegi na stawie w sobote 10 grudnia , widać ze ten chwast jeszcze żeruje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi