kubix71 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witam! Mam pytanie od kiedy można opłacać składki na 2012r.Za oknami zimy nie widać więc chce jak najwcześniej zacząć łowić .Czy już na początku stycznia można opłacić wszystkie składki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 W szczecińskim okręgu można już od tygodnia robić opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 kubix71, ja już mam opłacone na 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 U mnie w Jeleniej górze już można wywalać kasę 64+124zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 64+124zł. Okręg szczeciński za wersję full czyli cały okręg z wodami górskimi plus łódka i składka okręgowa 245 pln i właśnie tyle przed chwilą wywaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Coś u was oszukują, bo u mnie w Stargardzie 244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 kasko43, moja wina miało być 244 a napisałem jak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 No a u nas nawet nie wiadomo nic o jakichś porozumieniach wodnych i niema co się śpieszyć z opłatą żeby się nie naciąć "ZNOWU"Patałachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Ja wczoraj w Żaganiu t.j okręg Zielona Góra zapłaciłem 192 zł z górskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 A ja płacę 35 zł ( nizinne i górskie ) ...ale za rok już ponad 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 te składki to jakaś paranoja płacąc w Kielcach 84pln można łowić w połowie województw w tym m. in na wodach górskich Białegostoku gdzie licencja kosztuje 325pln "nasz " wspaniałomyślny zarząd w Krakowie jak zwykle się nie dogadał z nikim ( może Tarnów na Wiśle i Rabie) a trzeba zapłacić z zasadzie tylko za Wisłę 130pln +członkowska+ oczywiście fundusz koła czyli kasa na melange dla dziadów pierdzących w krzesła od czasów komuny!!!! mapa porozumień 2012 edit porozumienia Kraków tak więc za dodatkową oplatą możemy sobie połowić na wodach nizinnych Bielska i Częstochowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Ja opłaciłem wczoraj. Tym samym po 12 latach przerwy powróciłem na łono PZW. Łączny koszt bodajże 240 zł (160 podstawowe opłaty + wpisowe 25 + 40 zł "na koło" + ubezpieczenie+ jakieś inne drobne- typu zawody dla dzieci itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Dobrze że u nas nie ma opłaty "na koło" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Dobrze że u nas nie ma opłaty "na koło" ... moze u Tomka tez nie ma a skarbnik w styczniu ma ekstra kase?Przy najblizszym zebraniu czuje sie zobowiazany zrobic afere w moim kole bo wyszlo po rozmowie z kilkoma znajomymi ze skarbnik liczył za czyn jak kogo lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 we wtorek płaciłem w sumie 181 zł. Poznań wiec nizinne brak porozumień....bajka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 we wtorek płaciłem w sumie 181 zł. Poznań wiec nizinne brak porozumień....bajka :/ No czytałem ,normalnie powinniście ten zarząd wysłać na marsa, a swoją drogą ciekaw jestem ile to jeszcze okręgów nie podpisało ŻADNEGO POROZUMIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYCHENS Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 od niedawna mam kartę wędkarska łowie tylko na wisle to czy murze należeć do jakiegoś kola zęby opłacić tylko wisle a jeżeli tak to do jakiego jestem z Wieliczki i gdzie to się opłaca i dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Google tak samo jak słownik nie gryzie http://www.pzwwieliczka.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=256&Itemid=95 pod linkiem masz tabelę opłat. Dyżury zarządu odbywają się w siedzibie koła w Wieliczce przy ul. Mickiewicza 8 w pierwszy i ostatni wtorek miesiąca w godz. 17:00 - 18:30 Kontakt w sprawach opłat oraz informacji na temat kart wędkarskich Janusz Wawrzonek - skarbnik koła - tel. 0692-48-18-01 W sprawie opłat skarbnik przyjmuje w każdy wtorek w godz. od 17:00 - 19:00 od 01 czerwca od 17:00 - 18:00 W Wieliczce przy ul. Mickiewicza 8 (obok przejazdu kolejowego). Prezes Zarządu - Paweł Chmiela - tel. 515674543 Komedndant GTSSR - Mirosław Kaczmarczyk - tel. 606157503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Łączny koszt bodajże 240 zł (160 podstawowe opłaty + wpisowe 25 + 40 zł "na koło" + ubezpieczenie+ jakieś inne drobne- typu zawody dla dzieci itp.)- A po co kołu jakaś dodatkowa opłata może mi ktoś to wyjaśnić to mi za bycie wedkarzem płacącym składki co roku też powinni zniżkę dać -PARANOJA Ja bym dziadom grosza na takie duperele nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi