Gość Placek Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 dzisiaj widawa i odra za kleniem,na zero,slalom pomiedzy krami,nie da sie lowic ,czekam do marca i sezon w pelni zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekk890 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ja tak samo czekam aż te mrozy przejdą ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 U mnie na dobre rzekę skuło lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ja w piątek opłaciłem składki licząc że w weekend wyskoczę gdzieś, a tu wszędzie kra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 nie ma się co załamywać pany,byle by do marca,marzec miesiącem Miętusa aż się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 wczoraj zawody podlodowe ,porażka,nastawilem się na płytka wodę a polowili na głębszej ,wynik dwa jazgarze i dwa okonie (wymiar okonia 15 cm) za tydzień będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 U mnie na dobre rzekę skuło lodem Winko, o 1 lutym to możemy pomarzyć przy takim mrozie no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi