Arek0402 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Już od dawna nie mam tam konta ale mimo tego od jakiegoś czasu dostaje wiadomości od nk, w niektórych było napisane że dostałem zaproszenie do znajomych od osoby której nie znam a w innych było napisane że mam nową wiadomość na portalu nk.pl Próbowałem się zalogować na nk ale oczywiście się to nie udało bo konto usunąłem dawno temu, wybrałem też opcje odzyskiwania hasła i wpisałem swój adres e-mail (ten na który przychodzą wiadomości) i datę urodzenia i pojawiła się informacja że takie konto nie istnieje więc z kąt te maile od nk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Najlepiej zapytaj nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 A co to takiego ten "nk"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 wernicjusz, a to coś takiego co pilnuje ciebie na necie Ja używam tego do kontaktów z ludzmi ze szkoły np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Najlepiej zapytaj nk Tylko że problemy mogą zgłaszać tylko posiadacze konta na nk (nasza-klasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Arek0402, jak nie chcesz to w poczcie zablokuj jako spam i będziesz miał spokój, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Tylko że problemy mogą zgłaszać tylko posiadacze konta na nk (nasza-klasa) wyklikałem formularz zgłoszeniowy gdzie jednak nie trzeba posiadać aktywnego konta; Podaj login przypisany do swojego profilu (opcjonalny): http://nk.pl/support/send/3/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Wysłałem dawno temu, dane podobno usunęli ale dalej mnie spamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi