czopers Napisano 6 Stycznia 2012 Napisano 6 Stycznia 2012 jak w temacie. Znacie miejsca na naszej chwalebnej Wiśle gdzie można znaleźć jazia i klenia ? Myślałem nad ujściem Soły do Wisły, ogólnie o rzece w naszej rejonie wiem niewiele, ale miejsce wydaje się w porządku. Cytuj
pet87 Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Swojego czasu byłem czesto w okolicach ujscia soły ale klenia i jazia było niewiele mysle ze predzej bys połapał na samej sole jesli masz Bielsko opłacone Cytuj
czopers Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Napisano 7 Stycznia 2012 myślę że tak trzeba będzie zrobić. Bielsko ma lepsze warunki dla spinningisty. Cytuj
ATAR Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Bielsko ma lepsze warunki dla spinningisty. Konkretnie co masz na myśli? zarybianie okręgu bielskiego patrz zrealizowane http://www.pzwbielsko.pl/?act=zarybianie czyli okolice Soły przed wpłynięciem do Wisły wogule nie zarybione.Ale dalej może warto się wybrać. Cytuj
czopers Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Napisano 8 Stycznia 2012 nie miałem na myśli ujścia Soły do Wisły, mówię tu o rzekach które są atrakcyjniejsze od Katowic i terenach górskich które można podziwiać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi