splawiczek Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Witam. Match Scanner 5 - 25 gr 4,2m czy ktoś może mi powiedzieć co to za wędka ? Co to za firma? I czy warto kupić taką wędke do połowu białorybu? Gdzie jest produkowana i jaką cieszy się opinią? Jej koszt to 270zł i ponoć jest z najlepszego węgla. Dodam że miałem przerwę w wędkarstwie a zaczynałem i skończyłem na ruskich teleskopach. Kołowrotek dostałem w prezencie shimano catana 2500. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Na początek to co powinieneś przeczytać zważywszy, iż miałes taką dłuuugą przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
splawiczek Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2012 To przeczytałem zanim napisałem. Ale dziękuje za poradę. Szukałem również tego kijka w rankingu sprzętu ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Szukałem również tego kijka w rankingu sprzętu ale nie znalazłem ten kijek o którym piszesz jest dość specyficzny. Ciężko o nim coś powiedzieć. Nie wiem czy warty jest tych pieniążków zważywszy, jak napisałeś, że masz przerwe w łowieniu i doświadzczenie masz w "rosyjskim" sprzęcie. Zaczynasz na nowo przygodę z wędkarstwem i poszukujesz Match'a to może Robinson Aquarius http://allegro.pl/wedka-robinson-aquarius-tele-match-420cm-8-30g-i2015892922.html powinien spełnić Twoje kryteria doboru sprzętu. Połowisz trochę tym kijem to sam stwierdzisz co Ci jest potrzebne do szczęścia. Nie potrzeba od razu wydawać bajońskich sum aby cieszyć się z tego rodzaju wypoczynku. Ja na ten przykład mam na uwadze wędeczkę firmy Mistrall AQUA tele Match: http://allegro.pl/mistrall-aqua-super-tele-match-4-50-6-20-gram-i2037877429.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
splawiczek Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Witam. Czy ktoś może mi doradzić dobry kołowrotek do tego kijka? Kołowrotek mocny, solidny i nie za ciężki do 350zł. Myślę o spro red. Czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 dobrym kołowrotkiem jest Shimano Exage 3000 MRB High Speed. chodzi płynnie nic sie nie zacina nie ma luzów plusem jak do mnie jest również hamulec walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi