Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Witajcie, szukam niedrogiego kołowrotka(używany), malutkiego najlepiej z przednim hamulcem lecz tylny też będzie ok. Najważniejszą rzeczą jest aby rozmiarem był jak zabaweczka przy moich dłoniach (stawiam na rozmiar 1000) no i był w bardzo dobrej cenie co do jakości. Lubię Shimano więc jakaś catana lub jej bliźniacze konstrukcje bardzo mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 mam shimanno catane 1000 przedni hamulec + zapasowa szpula , na jednej szpuli żyłka hm80 16 używany 3 razy kupiony w 2011 bez śladów używania praktycznie nówka dla mnie troche za mały leży i się kurzy za 85zł będzie Twój p.s. jak chcesz mogę wrzucić zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 No młynek extra ale własnie w tym największy mój problem ze z przesyłką to już max 60zł Ostatnio wydałem trochę na sprzęt i wiadomo najlepiej poczekać i dozbierać ale potrzebuje tego młynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Jak chcesz mam TwinPowera 2500 w cenie 200zl uzywany ale stan idealny + zylka 0,18 Dragon HM80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Człowieku czytasz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Jak chcesz to mam na zbyciu Catane 2500 tylni hamulec. Była przy spinie przez sezon, ogólnie jest OK, ale to że już troszkę pokręciła widać . Hamulec sprawny, mam pudełko i zapasową szpulkę. Pod koniec sezonu nawinąłem żyłkę 0,20 mikado do spina, bo brakło mi tej na którą łowię, a akurat mikado leżało mi w domu. Jak chcesz to 55 zł z wysyłką i dorzucę nową żyłkę Mikado spinning 0,20 jako gratis (oprócz tej nawiniętej oczywiście) Mogę wystawić na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Jak możesz to wyślij mi jakieś fotki i napisz o co chodzi z tym ze "widać". Szukam młynka w dobrym stanie bo to nie będzie na raz czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Jak możesz to wyślij mi jakieś fotki i napisz o co chodzi z tym ze "widać". Szukam młynka w dobrym stanie bo to nie będzie na raz czy dwa. Wlasnie czytam ,ze szukasz porzadnego mlynka....Uzbieraj 120 zl i bedziesz mial porzadny kolowrotek a nie byle badziew za 50 zl co po sezonie sie rozklekota. Jak szukasz do spinningu to 1000 odpada. Zastanow sie co kupujesz i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Wlasnie czytam ,ze szukasz porzadnego mlynka....Uzbieraj 120 zl ... Pisałem ze wiem ze by sie przydało dozbierać ale nie mam jak Jak szukasz do spinningu to 1000 odpada. A z jakiej racji odpada bo nie rozumiem tego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 1000czka nadaje się do spławiczka czy też jako kołowrotek podlodowy. Do spina ciut za mały- zbyt wolno zwija żyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 A mi dokłądnie o to chodzi. Młynek ma być do krótkiego, lekkiego patyczka. Nikt mi z was nie wmówi zeby kupić 2500 bo to by była betoniarka Wiem bo mam dragona 920FD i przymierzyłem... Szukam małego kołowrotka z przeznaczenie jedynie na paproszki na główkach 2-3g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Jak możesz to wyślij mi jakieś fotki i napisz o co chodzi z tym ze "widać". Szukam młynka w dobrym stanie bo to nie będzie na raz czy dwa. Widać to znaczy, że czuć jego pracę, nawija równo żyłkę, hamulec działa bez zarzutu, nie ma luzów ale w moim odczuciu to nie jest to tzn. model z tej półki cenowej nie robi szału. Jest mi zbędny ponieważ kupiłem kręcioł z serii Team Dragon, w innym razie jeszcze bym nim kręcił. Osobiście też polecał bym Ci dołożyć kasy i kupić np, okumę octane itd. Ale wiadomo ... miałem podobny dylemat dlatego kręciłem Cataną przez sezon. Pokręcisz nim jeszcze sezon czy dwa - tutaj nie ma problemu. Ps Nie zależy mi na tym żeby go sprzedać więc jak chcesz to porozglądaj się jeszcze a w razie czego daj znać Najlepiej by było jak byś sobie nim najpierw pokręcił, ale nie wiem skąd jesteś u mnie w opisie widać. Podejrzewam jednak, że jeśli z nad rzeki to nieblisko Zabrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Spoko jak coś to się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Marcelus77, Jestem zainteresowany TwinPowerem 2500 można zdjęcia ? Na pczte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 A nikt nie ma nexave 1000 No ostatecznie mogą być młynki 2000 ale to też bym sie musiał zastanowić nad propozycjami bo jak mówiłem 2500 to już gigant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Kup sobie spro passion 720 za 100zl i masz fajny młynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Szczerze wolał bym coś shimano. Wole nie kupować słabych młynków extra marek, to jest jeden z tych z niezliczoną ilością łożysk. Wole mieć 3 łożyska ale lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Długi, obejrzyj sobie nowa serie shimano alivio na 2012 rok !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 rozmiar 1000 to 210 gram i jak na paprochowanie to jego 2 łozyska i wytrzymałosc powinny wystarczyc cena około 100-115 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Dokładnie o coś takiego małego mi chodzi. Szukam najlepiej używanej catany lub nexave bo jak już pare razy pisałem fundusze mam bardzo ograniczone. Jeśli znajdzie sie coś w zadowalającym stanie to biorę od ręki, jeśli nie to zgłoszę się w marcu z większą pulą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Za 50zł nie kupisz ani Catany ani Nexave w zadowalającym stanie tyle na ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Posiadam osobiście Nexave w tym rozmiarze ale to jest jeszcze model ze starej serii który kupiłem na wyprzedaży za jakieś 50zł i nie opłaca mi się go odsprzedawać- dobra maszynka do spławiczka jak i na lód! Ciężko zapewne będzie Ci coś takiego znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Długi, jakbys uzbierał wieksza pule to do lekkiego spina polecam mistrall atago 2000 super kołowrotek no ale juz swoje kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 snoek3, niee chce żadnych eeextra bo takie mam Potrzebuję taniego używanego kołowrotka 1000 Dobrze wiem co chce kupić i tego sie bede trzymał. Winko, to że ciężko to wiem, ale muszę poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Nikt nie ma zalegającego małego młynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi