Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reasumując 60 zł wysyłka około 12-14 zł to Ty człowieku nie kupisz za 45zł Shimano tysiączki i wydaje mi się ten temat bezcelowy w dodatku prawdopodobnie będziesz chcieć przesyłkę pobraniową która jest droższa dozbieraj sobie i wtedy Napisz Post konkretnie i poważnie. Pozdrawiam :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
No młynek extra ale własnie w tym największy mój problem ze z przesyłką to już max 60zł :sad:

Ostatnio wydałem trochę na sprzęt i wiadomo najlepiej poczekać i dozbierać ale potrzebuje tego młynka

Ja tylko biorę pod uwagę to co napisałeś w swoim poście stronę wcześniej . :o

Napisano
Jak chcesz mam TwinPowera 2500 w cenie 200zl uzywany ale stan idealny + zylka 0,18 Dragon HM80 :mrgreen:

Twin Power jeszcze aktualny? Mozna zdjecia na pioput@wp.pl

Napisano
Jeśli bedzie warto to mogę dać i 90-100zł ale to w następnym miesiącu

Dlatego napisze Ci tak dozbierasz więcej i napisz konkretny post i temat bo na razie to strasznie nie zdecydowany jesteś bo raz piszesz że max możesz z wysyłką dać 60zł a potem na moją uwage piszecz że możesz dać i nawet 100zł ale za miesiąc i zataczamy koło bo nadal nie wiadomo co chcesz i ile chcesz na to tak naprawdę przeznaczyć :P

Napisano

Co chce wiadomo od początku, mały młynek 1000. Co do ceny to jeśli ktoś ma coś dobrego to dozbieram i po problemie. Na razie nie ma nic konkretnego poza propozycją gleam'a więc jak nadal tak będzie to dozbieram i dogadane.

Napisano

Widać że nikt ci nie pomoże bo chcesz extra młynek za małą kasę...Tak się nie da...Kup sobie Spro passion jak już pisałem i napewno się nie zawiedziesz...Jest wiele pozytywnych komentarzy na jego temat..

Napisano

Dobra nie chce mi się pisać jeszcze raz i tłumaczyć ale powiem krótko, SPRO mnie nie interesuje bo takie młynki mam. Szukam małej catany lub nexave i koniec. Co do kasy powiedziałem, chce tanio. Jak znajdę za 60 taki jak nie interesuje to wezmę jak za 80 to zaczekam też wezmę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.