thome Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Reasumując 60 zł wysyłka około 12-14 zł to Ty człowieku nie kupisz za 45zł Shimano tysiączki i wydaje mi się ten temat bezcelowy w dodatku prawdopodobnie będziesz chcieć przesyłkę pobraniową która jest droższa dozbieraj sobie i wtedy Napisz Post konkretnie i poważnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 thome, 60zł to koszt kołowrotka samego. Przesyłka to inny temat do dogadania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 No młynek extra ale własnie w tym największy mój problem ze z przesyłką to już max 60zł Ostatnio wydałem trochę na sprzęt i wiadomo najlepiej poczekać i dozbierać ale potrzebuje tego młynka Ja tylko biorę pod uwagę to co napisałeś w swoim poście stronę wcześniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Jeśli bedzie warto to mogę dać i 90-100zł ale to w następnym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioput Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Jak chcesz mam TwinPowera 2500 w cenie 200zl uzywany ale stan idealny + zylka 0,18 Dragon HM80 Twin Power jeszcze aktualny? Mozna zdjecia na pioput@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Jeśli bedzie warto to mogę dać i 90-100zł ale to w następnym miesiącu Dlatego napisze Ci tak dozbierasz więcej i napisz konkretny post i temat bo na razie to strasznie nie zdecydowany jesteś bo raz piszesz że max możesz z wysyłką dać 60zł a potem na moją uwage piszecz że możesz dać i nawet 100zł ale za miesiąc i zataczamy koło bo nadal nie wiadomo co chcesz i ile chcesz na to tak naprawdę przeznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Co chce wiadomo od początku, mały młynek 1000. Co do ceny to jeśli ktoś ma coś dobrego to dozbieram i po problemie. Na razie nie ma nic konkretnego poza propozycją gleam'a więc jak nadal tak będzie to dozbieram i dogadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Widać że nikt ci nie pomoże bo chcesz extra młynek za małą kasę...Tak się nie da...Kup sobie Spro passion jak już pisałem i napewno się nie zawiedziesz...Jest wiele pozytywnych komentarzy na jego temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Dobra nie chce mi się pisać jeszcze raz i tłumaczyć ale powiem krótko, SPRO mnie nie interesuje bo takie młynki mam. Szukam małej catany lub nexave i koniec. Co do kasy powiedziałem, chce tanio. Jak znajdę za 60 taki jak nie interesuje to wezmę jak za 80 to zaczekam też wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Proponuje Ci szukać na allegro pzodrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Noo dobra, mam na kołowrotek +/- 100zł. Miał może ktoś styczność z Cormoran'em UL-GT 5PiF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi