kroku Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 Przynęty sprawdzają mi się stuprocentowo na Solinie,Solince i Sanie . 10 sztuk ,rozmiar haka 8 ,cena jaka mnie interesuje 35 zł + 5 zł wysyłka . Zapraszam bo warto. Cytuj
kroku Napisano 23 Lutego 2012 Autor Napisano 23 Lutego 2012 Witam aktualne ale ten komplet poszedł już dawno . Nowe cukierki na haku nr 6. Cena 35 zł + 5 zł wysyłka. Zapraszam bo warto . Cytuj
teethar Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Ile to to waży? Myślisz, że na wiosenne pstrągi wielkopolskie się może nadać? Cytuj
kadzis Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Jak dla Mnie pstrąg, klenia, jazia a nawet okonia to spokojnie na te cukiereczki złowisz Cytuj
teethar Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 ale to są wobki?? czy muchy... Bo zgłupiałem... Cytuj
kroku Napisano 5 Marca 2012 Autor Napisano 5 Marca 2012 Witam ,myślę że cukierki skuszą wszystkie ryby które żerują z powierzchni .Tak to są muchy ,nie którzy zamawiający pisali mi że będą łowić spiningiem z jakimś pływającym bocznym trokiem albo kula wodna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi