kadzis Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Zapraszam wszystkich kolegów po kiju do rozmowy i polecania wszelkich programów i filmów jakie w ostatnio oglądaliście. Ja serdecznie polecam film " Sposób na sandacza" nie tylko ze względu na miejsce (zapora Pilchowicka) które jest mi "bliska" ale też dlatego że film jest bardzo ciekawy, z kilkoma poradami oraz co najważniejsze strasznie nakręca na spędzenie czasu przy kiju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszczupak Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 W TVN Turbo w sobotę albo niedziele o 17:30 leci "Połam wędkę z Robsonem Greenem" bardzo fajny program robiony z jajem. Na discovery leci też: "Polowanie na rzeczne potwory" i "polowanie na wodne potwory" wszystko w tematyce około wędkarskiej ale nie w formie szkolenia/poradnika. Niestety nie pamiętam w jakie dni i w jakich godzinach ale warte zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Oglądałem kilka odcinków tych programów...ale tego "PoLam wędkę z Robsonem Greenem" nie widzialem A zna ktoś takie typowo o poskich wodach z poradami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Ciekawy program jest na kanale telewizji trwam ''Z Wędką nad wodę'' w każdy czwartek o 16:10 ,ale możesz też je zobaczyć na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 26 Marca 2012 Autor Share Napisano 26 Marca 2012 Nie no żartujesz i kto tam łowi..ministranci czy klerycy Ale nie omieszkam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Też tak myślałem ,ale jak zobaczyłem kilka odcinków to się przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Z programu "Z wędka nad wodę" na pewno mozna się dowiedzieć wiecej ciekawych rzeczy niz z filmików WMH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 Hmm...ciekawe czy można te filmki zobaczyć- ściągnąć gdzieś na necie. Szczerze to Mnie zaciekawiło jak wygląda ten program...a czy są jakieś odcinki z łowiskami na dolnym śląsku okolice jeleniej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 W moim poście masz trochę nowszych odcinków i dosyć sporo jest nagrywane np. na Turawie w opolskim i na łowiskach w okolicach Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Połam wędkę z Robsonem Greenem to porażka totalna. Może to dobra dla anglików ale nie cierpie programu który nic nie wnosi i nie uczy mnie czegoś nowego. Połowe programu gada jakie miał problemy a jak już ktoś z jego ekipy coś zahaczy to on przejmuje wędkę i holuje Polecam TRWAM i ich program bo ciekawie są zrobione i zawsze coś nowego pokazują. Wmh to nakręcanie firmy dragon i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkajak Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Powiem Wam szczerze, że dla mnie jako wędkarza łowiącego na polskich wodach najlepszy jest właśnie program "Z wędką nad wodę", który leci na TV Trwam. Jest tam właśnie dużo porad wędkarskich takich dla zwykłego przeciętnego wędkarza, prezentowane są łowiska takie na których łowimy u nas w Polsce. Prezenterzy nie są jacyś "przemądrzali" i co najważniejsze widać, że program nie jest aż tak bardzo reżyserowany, co często niestety występuje w innych programach. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Jest fajny ale ostatnio coraz więcej "lokowania produktów" czyli odcinków dla producentów wędek, wobków, okularów itp. Również są to ciekawe odcinki ale trochę za mało o rybach ostatnimi czasy... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Hmm...ciekawe czy można te filmki zobaczyć- ściągnąć gdzieś na necie. Szczerze to Mnie zaciekawiło jak wygląda ten program...a czy są jakieś odcinki z łowiskami na dolnym śląsku okolice jeleniej góry Na stronie tv-trwam tak jak ktoś pisał, ale również youtube (od pewnego momentu tam ładują) nol i cos będzie na chomiku (starsze odcinki to chyab tylko tam..do przeszukania). Był jakiś odcinek o łwisku z twojego regionu, chyba z gostkiem który ma tam sklep wędkarski w Jeleniej. Ale za cholerę nie przypomnę sobie nazwy i odcinka. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Wszystkie odcinki programu taaaka ryba można obejrzeć tutaj > http://www.ipla.tv/Show/2270-Taaaka-ryba/ na polsat play leci Wędkarskie przygody Johna Wilsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 w 96 odcinku "Z wędką nad wodę" łowią nad jeziorem nyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi