Jaworznianin Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Witam Czy znacie producentow lodek wedkarskich z poludnia Polski? Mysle o kupnie lodki, ale nie moge znalezc zadnego producenta na polduniu a przeciez nie pojade do z Krakowa do Augustowa po lodke No i wysylkowo raczej tez odpada, bo chcialbym poogladac przed zakupem. Znacie moze jakiegos producenta w odleglosci do 100km od Katowic - Krakowa? Jakub Cytuj
zajac222 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Jakiś czas temu czytałem w WEDKARSKIM ŚWIECIE ogłoszenia kupię ,sprzedam no i gostek dał ogłoszenie że ma lodzna sprzedaż z BIELSKA-BIAŁEJ.Może wejdz na ich stronę i jeszcze ogłoszenie bedzie,poprobuj moze coś wyjdzie z tego Cytuj
Gresiek Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Słuchaj, Ja właśnie zakupiłem łódkę Solar Fish 360 (wpisz w allegro to ci wyskoczy) gość jest z Augustowa, teraz od 9-11 marca będzie z łódkami na targach w Zabrzu to sobie podjedź i oglądniesz, jak się spodobają to może i kupisz. Pozdro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi