Frodok Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 biere cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 witam w sobotę 3h biczowania na słupsku i wielkie 0, potem małe pławki i pajk 56cm na wahadłówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 i co dzieje sie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Potrafisz pisać inne posty niż tylko : biere ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Jak jeziorko zamarzło już dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 witam dzieje sie cos na pławkach leszcz bierze? Od której jest otwarta rybaczówka i ile sie placi za wynajecie pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielec Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam Do "majówki" pozostało trochę czasu ale już dziś rozpocząłem przygotowania. Odwiedziłem Rybaczówkę szukając miejsca na moją cepkę. Zamierzam porzucać z łodzi przez te kilka dni tj.od 01 maja do 4 maja. Liczę na okonia , może szczupaka . Mam nadzieje , że za kilka tygodni moja pierwsza tu relacja będzie pełna rybek .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Witam wszystkich ruszyła już płotka na pławkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Witam wszystkich ruszyła już płotka na pławkach pozdrawiam Witam,kiedy byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Witam wszystkich ruszyła już płotka na pławkach pozdrawiam Witam,kiedy byłeś? Witam kolegę przpraszam to moja wina nie postawiłem pytajnika. icon_biggrin.gif Nie łowiłem na pławkach tylko chciałem zpytać czy już ruszyła, mieszkam dość daleko od pławniowić dlatego pytam.Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam, był już ktoś w tym roku na Pławniowicach? Jak tam z głębokością zbiornika od strony Niewiesza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi