Finczyk Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Akurat jestem w Gruzji i postanowiłem trochę powędkować. Mam tylko pytanie, czy jak jest zamknieta tama, to czy ponizej jej można spróbowac połowić pstrąga. Tama, która jest na rzece Enguri i Magana od kilku miesięcy jest zamknieta i dopiero na wiosnę (koniec marca), jak zaczna topniec sniegi na Kaukazie zostanie otworzona. Nasze rozważania sa teoretyczne, ale czy możecie mi powiedzieć jak to jest ewentualnie w Polsce w podobnej sytuacji. Gdzie szukac pstrąga: mimo wszystko poniżej tamy czy w okolicach zbiornika przy tamie czy tez znacznie powyżej tamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Miał ktoś okazje łowić w Gruzji, zbieram na ten temat informację, byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi