tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Czyli mamy miejsce zlotu trini, daj znać co się dowiedziałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 tomek1, dam znać, a tymczasem pomyśl o wycieczce do Bałtowa, my też będziemy zapewne wcześniej, można by wyskoczyć z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Brawo Anka! Przyznam, ze agrogawlik podoba mi się o wiele bardziej niż jawita. Kiedy przeczytałem regulamin łowiska jawita włos zjeżył mi się na głowie Lista Zlotowa: 1. Tomek1 + Ola +Agatka + Krzyś - od 15-19.08 (?) 1. Tomek1 + Ola +Agatka + Krzyś - od 15-19.08 (?) 2. Kuba + Gre prawdopodobnie 15-19.08 Pozdrówki P.s. Nie ociągać się ludziska, bo pachnie mi dobrą zabawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witaj Grzesiu Miło będzie się spotkać po dłuższej przerwie P.s. Nie ociągać się ludziska, bo pachnie mi dobrą zabawą Może nawet wreszcie coś złowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 No uuuf Brawo Anka! Taaa.... A to listę robimy? No dobra 1. Tomek1 + Ola +Agatka + Krzyś - od 15-19.08 (?) 2. Kuba + Gre prawdopodobnie 15-19.08 3. Trini + Mozambikanin + Paulina 15-19.08 Może nawet wreszcie coś złowimy No po 7 latach coś by wypadało, bo wychodzi na to że z nas wędkarze jak z koziego ogona waltornia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ile to już lat minęło od ostatniej wspolnej zasiadki? Czyżby ... 3 ? !!! Ja też niezmiernie się cieszę Tomku na nasze spotkanie i wypoczynek. Fajnie będzie popatrzeć jak dzieciaki podrosły w tym czasie. Mam nadzieję, że nocne zasiadki są tam dozwolone. Może nawet wreszcie coś złowimy Proponuję, żebyśmydla odmiany wrzucili to coś na grilla, w towarzystwie innych specjałów. Integracja jest efektywniejsza przy pełnym stole O kieliszkach nawet nie piszę, bo kto o zdrowych zmysłach zawraca sobie nimi głowę na zlocie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ile to już lat minęło od ostatniej wspolnej zasiadki? Czyżby ... 3 ? !!! Czas leci... Proponuję, żebyśmydla odmiany wrzucili to coś na grilla, w towarzystwie innych specjałów. Łowisko komercyjne więc przypuszczam, że ze złowieniem karpika na grilla nie będzie większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Łojezu tylko nie karpia Znaczy łowić lubię, jeść nie Drapieżnika jakiegoś poproszę, karp mi się tranem odbija Ale to cooo... Jedziemy ino w 3 rodziny plus Tomik na chwilę? Ktoś jeszcze chętny w ogóle? I tak w ogóle to mi przypomina że Krzysia jeszcze nie poznaliśmy Tomik chyba rodziny nie zabiera z tego co się zorientowałam... Wielu haczykowców ma blisko - a w sumie nikt się nie odzywa, nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Nie ma czasu, trzeba staw kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Nie ma czasu, trzeba staw kopać To kop teraz, a na zlot zbieraj manatki i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 trini, to będzie bardzo duży staw aż branie kopary jest nie opłacalne lol może do lipca się wyrobimy ;D na zlocie pewnie kiedyś się pokaże, ale jak będzie na dolnym śląsku tymczasem, życzę Wam dobrej zabawy i małego kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 na Dolnym Śląsku już był... No weź w Góry Świętokrzyskie daleko też nie masz Ale mimo wszystko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 na Dolnym Śląsku już był... Dołączył: 10 Maj 2010 nie ufam mojej furze na dlugich trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 A no tak, data się nie zgadza A fura jak fura - kolegę zabrać z furą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Łojezu tylko nie karpia Znaczy łowić lubię, jeść nie Drapieżnika jakiegoś poproszę, karp mi się tranem odbija Mało wiesz dziołcha Ty złowisz takiego ze 3 kilo a ja Ci spreparuję i okadzę P.S. Drapieżnik na grilla to lekka profanacja i nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Noooo - po Waszych leszczach w zalewie to jestem w stanie uwierzyć we wszystko A'propos - usiłowałam zrobić takie - no niestety ale poległam. To - nie - to! Zapisuję się do Oli na szkolenie na zlocie Mam nadzieję, że będzie na czym się szkolić - wiadra już zaczynam zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Właśnie, że karp to jest nieporozumienie a drapieżnik jest cacy tak słyszałem, jeszcze niewiem nigdy nie jadłem ryby przez alergie czekam na szczepionke :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Nigdy? Biedny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Nie no raz, ale wylądowałem w szpitalu spoko szczepionka jest w drodze wejdzie na rynek w ciągu 2 lat chyba się ze mnie mięsiarz wtedy zrobi tak czy siak ja jeden z Was wszystkich chyba wiem co to prawdziwe wędkarstwo nie z przeznaczeniem na patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Noooo - po Waszych leszczach w zalewie to jestem w stanie uwierzyć we wszystko A'propos - usiłowałam zrobić takie - no niestety ale poległam. To - nie - to! Zapisuję się do Oli na szkolenie na zlocie Inna sprawa, że tamte leszcze i śledzie pochodziły z Bałtyku Właściwie tylko na wczasach miewamy takie pomysły żeby bawić się w przyrządzanie ryb na takie sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 w przyrządzanie ryb na takie sposoby. Tomek1 denerwuj mnie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Inna sprawa, że tamte leszcze i śledzie pochodziły z Bałtyku Właściwie tylko na wczasach miewamy takie pomysły żeby bawić się w przyrządzanie ryb na takie sposoby. Zlot to w sumie też pewnego rodzaju wczasy Wiem, wiem że z morza to inne... Może dlatego nie wyszły takie jak powinny, ale spróbować można Tomek1 denerwuj mnie więcej Spoko za dwa lata sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Od 3 tygodni mają ten termin zajęty, szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem jak dużej wody szukacie ale w mojej okolicy jest coś takiego: WODNE ELDORADO http://www.wodne-eldorado.pl/lowisko-wedkarskie Byłem tam, nawet jest miło... Wielkich ryb nie ma (karp max 5kg), zbiornik ma 1.3ha więc wielki nie jest. Brań jest sporo, ryba jest świetnej kondycji - przy braniu karpia 1.5kg ma się wrażenie jakby miał ze 4kg (pięknie walczą). No i nie wiem, czy mają tam jakieś pokoje do wynajęcia.... jak nie mają to na pewno z tym pomogą. Ewentualnie Złote Stawy: http://zlotestawy.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Złote Stawy to miejsce tylko na 17 osób, a Eldorado nie ma noclegów, takich łowisk są setki - nie chodzi o to żeby szukać noclegów dodatkowo tylko o kompleksową obsługę, ale dzięki. Zainteresowani - zerknijcie na to... http://www.agroszczupak.tp1.pl/index.php Niestety to Kaszuby, ale jeszcze nie morze, wygląda też przyzwoicie, zgodnie z opisem na stronie cena 40 pln - ale przy grupach do negocjacji... Jak za bardzo na północ to szukam dalej, jak OK - to dzwonię wypytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi