Gofer Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Pracuje, póki co, nieśmiało nad tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Pracuje, póki co, nieśmiało nad tematem Gofer dorzucisz się trochę do paliwa i jedź z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Pracuje, póki co, nieśmiało nad tematem To nie pracuj nieśmiało tylko wal na spotkanie- dawno się nie widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Gofer dorzucisz się trochę do paliwa i jedź z nami Dam głos bliżej lipca, dziękuję za propozycję. dawno się nie widzieliśmy I ja chętnie bym z Wami połowił i pobiesiadował Nie mogę znaleźć na stronie informacji czy mogę rozbić namiot i łowić w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Nie mogę znaleźć na stronie informacji czy mogę rozbić namiot i łowić w nocy? Jako goście nocujący będziemy mieli zgodę na łowienie w nocy. Namiotów generalnie nie można rozbijać. Dobrze byłoby abyś określił się do końca maja, bo do tego czasu właścicielka trzyma nam miejsca, ale nawet jakbyś się zdecydował w ostatniej chwili to daj znać spróbujemy coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Spróbuję po negocjować z właścicielami ten namiot. Zaproponuję cenę za namiot taką jak cena doby w pokoju. Myślę, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 No to ja trzymam kciuki żeby Ci się udało Miejsce w samochodzie (duuuużym busem) trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Tomek w jaki sposób rozmawiałeś z właścicielami, w sensie czy zapowiedziałeś Nas jako grupę/zlot, mam się na Ciebie powołać, jakieś hasło żeby było wiadomo kto, z kim i dlaczego? Chcę zadzwonić, poprosić o rezerwację i numer konta do przelewu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tak powiedz ze zlot z Haczyka. Rezerwacja jest na Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Gre - masz ten numer konta? Wpłaciłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Zbliża się koniec maja. Czyżby miała nas być na zlocie tylko taka garstka!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Właśnie wysłałem maila z rezerwacja, i prośbą o numer konta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 ok to ja już nie będę dzwonić jak dostaniesz wklej tu plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Odpowiedzi brak, telefony głuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Udało mi się porozmawiać z Panią... Rezerwacji ponoć już dokonała, ma przesłać nr konta smsem. Czekam... cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 no dobra - to ja też czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Aktualna lista Zlotowa 1. Tomek1 + Ola +Agatka + Krzyś - od 15-19.08 (?)2. Kuba + Gre prawdopodobnie 15-19.08 3. Trini + Mozambikanin + Paulina 15-19.08 4. Gofer ? Zostały ostatnie dwa dni na zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Obiecane kilka słów o atrakcjach pozawędkarskich. 1. Ochaby (5 km od Pruchnej)- Dream Park http://www.dream-park.pl/pl/rozrywka Dinozaury, park miniatur, prehistoryczne oceanarium 3D itp Dla dzieciaków kupa frajdy na pół dnia. 2. Zbytków (10 km)- Restauracja Samolot http://www.facebook.com/restauracjasamolot Może nic takiego, ale dla dzieciaków na pewno będzie to frajda zjeść obiad w samolocie. 3. Strumień (10 km)- fontanna solankowa http://strumien.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=123 Czyli morski klimat na śląsku cieszyńskim 4. Pszczyna (25 km)- muzeum zamkowe http://www.zamek-pszczyna.pl/ Zagroda Żubrów http://www.zubry.pszczyna.pl/ 5. Cieszyn i Czeski Cieszyn (25 km)- zwiedzanie miast- obiad i piwo w czeskiej knajpie 6. Ustroń (20 km) - leśny park niespodzianek http://www.lesnypark.pl/ Masa atrakcji, łącznie z pokazami polowania ptaków drapieżnych. 7. Wisła (30 km) - skocznia, miasto itp. To tak pokrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 No nie będzie kiedy wędki zarzucić Gre co z tym numerem konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Posłałem Ci mesem. Własnie wpłaciłem zaliczke. Dobrze, że są inne atrakcje- dzieciaki nie bedą sie nudzic. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Dostałam tylko coś co było podpisane "broken message" możesz mi przesłać tutaj na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Na razie nic jeszcze nie wiem, nie mogę konkretnie ułożyć urlopu w tym roku. Jak tylko będzie zielone światło, to przekręce do właściciela i będę negocjował namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Jak tylko będzie zielone światło, to przekręce do właściciela i będę negocjował namiot. Gdybyśmy zapełnili wszystkie miejsca noclegowe to nie byłoby problemu z namiotem. Póki co mamy zarezerwowane 9 z 17 miejsc. i na tą chwilę nie zapowiada się żeby miało być więcej. Tak czy inaczej fajnie gdybyś przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Jak tam Zlotowicze przygotowania? Może jeszcze ktoś dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Zapowiada się, że nikt więcej nie dołączy. Tak czy siak myślę, że obecni na Zlocie nie omieszkają się dobrze bawić i zamieścić na forum kilka zdjęć konkretnych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi