dawid_litarski Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 sprzedam wędke spiningowa dragon milenium super fast od 5-25g dł 2,7m cena 150zł kołowrotek mikado metalica vxt 3009fd cena 50zł jesli ktos weżmie obie rzeczy dorzuce duza siatke na ryby i siedzenie karpiowe w cenie 50zł i 2 sygnalizatory bran tel 794079200 lub 512337927 częstochowa stan wszystkich tych rzecz bardzo dobry
rafi2003 Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 UWAGA OSZUST. Kupiłem zestaw który Dawid Litarski oferuje w ogłoszeniu, kasę wpłaciłem na konto i do tej pory nie otrzymałem towaru. Telefonów nie odbiera, na smsy nie odpisuje. Jak postraszyłem Policją to powiedział, że wysłał DHL. Poprosiłem o numer listu przewozowego i nie otrzymałem. Dziś zgłosiłem sprawę na Policję niech się do dupy oszustowi dobiorą. Jeszcze raz przestrzegam przed naciągaczem. Jeśli ktoś również został przez niego oszukany to proszę o kontakt na prv.
dawid_litarski Napisano 23 Marca 2012 Autor Napisano 23 Marca 2012 widze oskarżac potrafi ale wycofac i przyznac sie do pomylki nie . zeczy zostały wysłane
rafi2003 Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Jak dostanę wszystko za co zapłaciłem to oczywiście napiszę. Na razie już dwa razy byłem na Policji i końca sprawy nie widać. Minęły dwa tygodnie od zakupu a ja nadal nie mam wszystkiego co kupiłem. Telefonów z mojego numeru Pan nie odbiera. Z smsa dowiedziałem się, że paczka została wysłana priorytetem. Jednak jej jeszcze nie otrzymałem a czekam z niecierpliwością. I tak jak pisałem jak otrzymam wszystko za co zapłaciłem to napisze. Dwa tygodnie to chyba wystarczająco długi czas oczekiwania.
patryk96xd Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 a ja chyba o tym oszuście kiedyś czytałem na innym forum
rafi2003 Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 Dziś otrzymałem ostatni przedmiot z zakupionych. Po trzech tygodniach łażenia po komisariacie, telefonach i sms'ach. Całkowicie nieodpowiedzialny człowiek. Zakupiony towar otrzymałem w całości po wielu interwencjach. Generalnie nie polecam. Nauczka na przyszłość - wysyłka za pobraniem.
Rekomendowane odpowiedzi