Gość Placek Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 dzieki dzieki,jutro powtóreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Ddwie i pół godziny nad narwią ze spiningiem i nic tzn coś było zostawiłem woblerka na drzewie ale jak tylko woda spadnie to sie tym zajme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konriz Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Narew przy ujściu rzeczywiście słaba 3km brzegu obłowione bez brania, woda wygląda jak martwa, nawet uklejkowego oczka na wodzie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Narew przy ujściu rzeczywiście słaba 3km brzegu obłowione bez brania, woda wygląda jak martwa, nawet uklejkowego oczka na wodzie nie widziałem Wczoraj byłem nad wisłą ponizej Krakowa i dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 A ja dzisiaj znowu nad Dużym stawem,co prawda tęczaki sie nie pokazały,ale za to 2 szczupaczki 55 i 60cm,nie wstawie zdjecia gdyż jest to karygodne złowic szczupaka jako przyłów w okresie ochronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaltrzebnica Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Placek na co łowisz te tęczaki na betonowym? byłem parę razy ostatnio i nie chciały współpracować. guma czy blacha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Jutro pierwsza wyprawa na duże okonie z Zalewu Wiślanego z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek71 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 jadę jutro do Kazunia na Narew.Sprubuję feedera i przepływanki między mostem a portem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 A i ja dzis rozpocząłem sezon ! w prawdzie nie na swoim kiju ale 2 ładne rybki wyladowały na brzegu ponad 30cm Jaź i Linek, całe szczescie ze spotkalemkolege dzis na wpół odmarznietym stawie jutro wyprawa z moim sprzetem wrzuce jakies zdjecia jak sie uda cos złowic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 sezon czas rozpocząć. Jutro wybieram się na nasze stawy z feederem. porządne gruntowanie na większe sztuki jeszcze poczeka na razie na początek wiosny delikatne zestawy. jutro zdam relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 witam dziś rozpocząłem sezon spławikowy, po południu wybrałem się nad jezioro na które co roku na wiosnę jeżdżę się na płocie. Wędkowałem lekką odległościówką wynik to 13 płoci powyżej 25cm wszystkie złapane na pszenicę. Jezeli czas pozwoli jutro ponowny wypad na płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odol Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Zazdroszczę Wam, że możecie już łowić. U nas na mazurach jeszcze jeziora skute lodem lodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 A ja dzisiaj znowu nad Dużym stawem,co prawda tęczaki sie nie pokazały,ale za to 2 szczupaczki 55 i 60cm,nie wstawie zdjecia gdyż jest to karygodne złowic szczupaka jako przyłów w okresie ochronnym Bandyto! Powinni Ci karte zabrać i dać dożywotni zakaz brania wędki do ręki... Ja dzisiaj na małym stawiku rozpocząłem sezon spławikowy. Kilkanaście płoteczek i jeden karaś - idealne na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 karygodne złowic szczupaka jako przyłów w okresie ochronnym Karygodna jest nieznajomość regulaminu obowiązującego na forum i zasad tu panujących przy prawie rocznym stażu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil0711 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 płocią to tego nie nazwałbym(nie wszystko) :/, do tego te ryby mają wymiar ochronny # Nie wszędzie płoć ma wymiar ochronny. Tak od tematu to najlepszego wędkarze w dniu naszego święta rozumiesz o co chodzi czy nie bardzo? to nie płocie były tylko wzdręgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 kamil0711 Nie zrozumiałem Twojej odpowiedzi, mój bład, przepraszam. Wyprawa na Zalew Wiślany był ale rybek nie było lecz liczy się przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Pikne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek71 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Dziasiaj od 8 do 14 Narew,Kazuń.Przepływanka i feeder.Nawet skubnięcia. Próbowałem na białe,czerwone i ochotkę.Woda bardzo czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Dzisiaj znowu byłem nad stawem,efekt to szczupaczek 20cm,tęczaków znów brak,eh szkoda,urlop się skończył,ale w tygodniu wybiore sie znowu na pewno ;)A u was jak tam panowie?wrzucie jakieś foteczki z rybkami jeśli sie pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 5h nad starorzeczem NERU na tyczkę kilkanaście płotek i wzdręg i 6szt bąków wszystkie ryby około 20cm gryzły zarówno na ochotke jak i pinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 A u was jak tam panowie?wrzucie jakieś foteczki z rybkami jeśli sie pokazały Wedle życzenia: Wczoraj nad rzeką Prosną: Ja na 3 okonie (ten z foty 24-25 cm), bolusiowy przyłów, spinka szczupłego 35. Drugi kolega - sandaczyk, dwie ścinki. Trzeci kolega - 4 okonie, największy 29-30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing29 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 witam od 4ej rano na rybach i nic 3 płotki zero leszczyka chyba za szybko jeszcze i strasznie zimno z rana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Dziś wypad na dwa feedery,pare brań,w większosci płotka i mały leszczyk...trzeba jeszcze poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 4 godzinki od 8 rano na rybach. Dwie wędki. Robak czerwony, biały, kuku, kuku i biały, grunt mały, duzy średni i nic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 coś tu bez fotek ostatnio to coś wrzucę z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi