Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym spytać czy ktoś się orientuje co jest z tym projektorem VORDON nie tak, że nowy kosztuje tylko 300 zł. Cena wręcz śmieszna.

http://allegro.pl/projektor-rzutnik-multimedialny-vordon-usb-av-sd-i2173924999.html

Zauważyłem, że nie ma wejścia dsub jak wszystkie inne, tylko usb. Tu na pewno będzie jakiś haczyk.

Czy miał ktoś z nim doczynienia? Proszę o Waszą opinię :)

DSC_0205%20(2).JPG

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Kosztuje mniej niż nowa lampa do popularnego projektorka ekono :neutral: np Benq

a to taka zabawka jest :???: (coś jak rower górski z biedronki za 149zł) , do kompa tego nie podłączysz, typowej prezentacji nie odpalisz no chyba, że wcześniej nagrasz sobie ją na mp4 zgrasz na pendrive i wtykniesz w jego gniazdo, ale rozdzielczość jest porażająca, o jasności nie wspomnę.

Napisano

A orientujesz się może czy da się spokojnie filmy z pendriva ogladac ? Czy jednak rozdzielczość oraz jasność są zbyt kiepskie by komfortowo zwykły film oglądnąć ....

Napisano

Spoko coś tam zobaczysz, tylko pytanie jest inne, czy każdy film (najczęściej AVI) zamierzasz dekodować na kompie (co trochę trwa :wink: ) na MP4 czy też WMA ?

za te pieniądze kup lepiej jakiś lepszejszy "DIVIX" i podepnij do telewizora

Napisano

Nie mam telewizora :P wyrzuciłem już 4 lata temu. Od tego momentu mam 100% więcej czasu na hobby i zainteresowania, polecam każdemu ;)

A projektor potrzebny mi by raz na rosyjski rok oglądnąć jakiś dobry film na dużym ekranie metr na metr, oglądanie filmów z wykorzystaniem projektora polecam wszystkim, dobre głośniki i czujesz się jak w kinie :)

Ale Vector odpada na pewno ! Ta rozdzielczość jest tragiczna.

Napisano

Taaak już wyrzucam swojego LED'a :) zawsze możesz do monitora podpiąć ;) za dobry projektor trzeba dać kilka tysięcy. Podobnie jak z tanimi chińskimi projektorami jest z tabletami marki no name :) niby ma androida niby tablet a jednak nie to samo co Samsung Galaxy Tab lub Asus Pad Transformer Prime :)

Napisano

Nie wyrzucaj tylko sprzedaj :D

Tam, masz rację, aczkolwiek bez przesady. Mam samsunga spicę i jak na androida to słaby tel, a mi się sprawdza znakomicie :). Mam w pracy projektor za 1000 zł ( czyli nie za drogi ) i sprawdza się również znakomicie. Tak więc najtaniej źle, ale za drogo też może nie być potrzeby ;)

Do minitora? To po co mi odtwarzacz jak mam w kompie :) Ja chcę rzucić obraz na ścianę tak by miał metr na metr. Czekam już ponad rok na tani i dobry projektor, jeszcze muszę poczekać, ale patrząc na wyjście tego Vectora ceny projektorów powinny nadal spadać :)