viragolo Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Witam Chciałbym spytać czy ktoś się orientuje co jest z tym projektorem VORDON nie tak, że nowy kosztuje tylko 300 zł. Cena wręcz śmieszna. http://allegro.pl/projektor-rzutnik-multimedialny-vordon-usb-av-sd-i2173924999.html Zauważyłem, że nie ma wejścia dsub jak wszystkie inne, tylko usb. Tu na pewno będzie jakiś haczyk. Czy miał ktoś z nim doczynienia? Proszę o Waszą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Kosztuje mniej niż nowa lampa do popularnego projektorka ekono np Benq a to taka zabawka jest (coś jak rower górski z biedronki za 149zł) , do kompa tego nie podłączysz, typowej prezentacji nie odpalisz no chyba, że wcześniej nagrasz sobie ją na mp4 zgrasz na pendrive i wtykniesz w jego gniazdo, ale rozdzielczość jest porażająca, o jasności nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 A orientujesz się może czy da się spokojnie filmy z pendriva ogladac ? Czy jednak rozdzielczość oraz jasność są zbyt kiepskie by komfortowo zwykły film oglądnąć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Spoko coś tam zobaczysz, tylko pytanie jest inne, czy każdy film (najczęściej AVI) zamierzasz dekodować na kompie (co trochę trwa ) na MP4 czy też WMA ? za te pieniądze kup lepiej jakiś lepszejszy "DIVIX" i podepnij do telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 320x240 haha viragolo, to będziesz miał obraz wielkości troche większej niż znaczek pocztowy Lepiej za to kupić Odtwarzacz Blu-ray Philips BDP3280 3D DivX USB http://allegro.pl/odtwarzacz-blu-ray-philips-bdp3280-3d-divx-usb-i2177827195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Nie mam telewizora wyrzuciłem już 4 lata temu. Od tego momentu mam 100% więcej czasu na hobby i zainteresowania, polecam każdemu A projektor potrzebny mi by raz na rosyjski rok oglądnąć jakiś dobry film na dużym ekranie metr na metr, oglądanie filmów z wykorzystaniem projektora polecam wszystkim, dobre głośniki i czujesz się jak w kinie Ale Vector odpada na pewno ! Ta rozdzielczość jest tragiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Taaak już wyrzucam swojego LED'a zawsze możesz do monitora podpiąć za dobry projektor trzeba dać kilka tysięcy. Podobnie jak z tanimi chińskimi projektorami jest z tabletami marki no name niby ma androida niby tablet a jednak nie to samo co Samsung Galaxy Tab lub Asus Pad Transformer Prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Nie wyrzucaj tylko sprzedaj Tam, masz rację, aczkolwiek bez przesady. Mam samsunga spicę i jak na androida to słaby tel, a mi się sprawdza znakomicie . Mam w pracy projektor za 1000 zł ( czyli nie za drogi ) i sprawdza się również znakomicie. Tak więc najtaniej źle, ale za drogo też może nie być potrzeby Do minitora? To po co mi odtwarzacz jak mam w kompie Ja chcę rzucić obraz na ścianę tak by miał metr na metr. Czekam już ponad rok na tani i dobry projektor, jeszcze muszę poczekać, ale patrząc na wyjście tego Vectora ceny projektorów powinny nadal spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi