Gość asasyn78 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 bede pierwszy pierwszy raz nad woda w sezonie i po 2h wędkowania rybka 34cm.mila niespodzianka bo wzięła na odcinku rzeki gdzie nigdy nie miałem kontaktu z ryba.banan mi sie pojawil na twarzy od razu bo sie nie spodziewałem gdyż poszedłem wypróbować przynęty zakupione zima.a i rybka była tłusta,silna i waleczna 2 razy śruba nad powierzchnia wody widok niezapomniany a sam hol ok 4min bo nie miałem ze sobą podbieraka tym razem. dwie fotki i rybka wróciła do wody.przynęta krakusek 4,5cm. [ Komentarz dodany przez: artech: 27-03-12, 20:09 ] Błędnie sądziłem, że kolega łowił w okręgu szczecińskim. Mój błąd. Przepraszam. Zdjęcie wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 artech od kiedy ? to tylko pytanie .. bo wszedzie widnieje 30 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asasyn78 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 a za co panie artech ta blokada fotki?nie wiem jak jest u was w szczecinie ale u mnie w okregu koszalinskim ciagle wymiar potokowca to 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 snoek3, w szczecińskim jest 35 cm http://www.pzwszczecin.com/informacje.php?id=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Droszcz Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 To aż strach pomyśleć ile będziesz holował dobrego 40-staka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asasyn78 Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 nie dziw sie ze bylem podjarany dlatego ze aby zlapac potokowca powyzej trzydziestki na "mojej"rzecce to trzeba miec naprawdę farta.ryb w niej jak na lekarstwo ścieżki wzdłuż brzegu wydeptane jakby wojsko przeszło i wielokrotnie mi sie zdarzalo ze na 7 wypraw nie miałem ani jednego brania.a holowałem go tak długo dlatego ze nie chciałem rybie zrobić krzywdy i jak najdelikatniej ja wyholować na brzeg i odczepić. a o to ta rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 nie dziw sie ze bylem podjarany dlatego ze aby zlapac potokowca powyzej trzydziestki na "mojej"rzecce to trzeba miec naprawdę farta.ryb w niej jak na lekarstwo ścieżki wzdłuż brzegu wydeptane jakby wojsko przeszło i wielokrotnie mi sie zdarzalo ze na 7 wypraw nie miałem ani jednego brania.a holowałem go tak długo dlatego ze nie chciałem rybie zrobić krzywdy i jak najdelikatniej ja wyholować na brzeg i odczepić.a o to ta rzeczka Obrazek wlasnie holując ją tak długo zrobiłeś jej krzywde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/549836_325818060808815_100001418710427_886153_1758591511_n.jpg dwie 50cm na obrtówke Jacksona nr3,niebo bezchmurne,temp 15stopni,bezwietrzenie,Łowisko:Duży Staw w T-cy Frajda niesamowita łapać te piekne rybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asasyn78 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 piekne bestie,szkoda tylko ze zlapane na stawie a nie na rzece.frajda byłaby o wiele większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 pewnie że szkoda,ale co tam,radość jest nawet jak są ze stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Minęły cztery lata od rozpoczęcia przygody z rybami w czerwone kropki. Na początku tylko dla smaku, potem częściej ale z premedytacją i finalnie od kilkunastu miesięcy jestem chory na pstrągi. Poniżej nowa życiówka, wreszcie z piątką z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękna sztuka Gofer! Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Klasa! Piękna sztuka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 A dlaczego nie można wrzucić zdjęcia ryby nie wymiarowej wg zapisu regulaminu pkt 8 ? Robienie zdjęć rybie, która nie ma wymiaru jest zabronione? może jeśli zobacze, że uwiesiło się coś małego na haku, powinienem zamknąć oczy. Łapie pstrąga nie ma wymiaru, robie mu zdjęcie i i tak go wypuszczam, więc nie rozumiem tego zapisu. Dzisiaj pierwszy wypad na ryby, pierwsza ryba w tym roku, mały potokowiec, ale pokazać Wam go nie pokaże, chociaż fajnie się uśmiechnął do fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Długo oczekiwany wyjazd przyniósł wiele satysfakcji. Dwie ryby powyżej pół metra i wiele, wiele mniejszych. Rodzynką na torcie była nowa życiówka, która aktualnie wynosi 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Gofer, piękna ryba, piękna sceneria. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 witam wedkuje w Niemczech moj nowy rekord pstraga potokowego to 72 cm 4,30kg ale to nic ojciec przyjechal na urlop do mnie i dorwal potoka 77cm 5,90kg tylko mam problem sa to trocie jeziorowe czy potoki ?ryby zlowione w doplywie do jeziora??? przynety to wobler i blystka wachadlowa na trocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensimilla Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Odgrzeje kotleta starego... są to potoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 to dodam jeszcze inne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Gratki forelle!!! Piękne kabany golisz- tylko Ci pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi