bercik Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Mam prośbę o pomoc Piszę pracę mgr o stawach rybnych w powiecie zgierskim. Potrzebuję informacje o tym, gdzie takie stawy się znajdują. Mówimy o samej komercji, nie o wodach PZW. Moje informacje kończą się na: Glinnik Rybakówka, Ciosny, Cesarka, Pacyfik, Krzeszew, Rogóźno, Zgniłe Błoto, Bełdów. Doszły mnie słuchy o następujących łowiskach: Dzierżązna, Ranczo Natura, Adolfów, Dobieszków, Niesułków, Bratoszewice, lecz nie mam żadnego info co gdzie jak. Jeżeli macie info - pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy1313 Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Łowisko Kontrewers okolice Bełdowa, jest temat na forum o tym. Kiedyś wujo jeździł na karpie (ponoć co rzut to siedział ładny) w Aleksandrowie Łódzkim. Droga jak na Zgierz i chyba z ul. Warszawskiej skręca się na ul Ludową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ktoś łowił w następujących łowiskach: Sokolniki, Dąbrówka Strumiany, Nakielnica, Pustkowa Góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wiktorów za Grotnikami przy autostradzie.O zasadach łowienia nie wiem.Stawik mały coś jak ten trzeci w Arturówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi