bercik Napisano 28 Marca 2012 Napisano 28 Marca 2012 Mam prośbę o pomoc Piszę pracę mgr o stawach rybnych w powiecie zgierskim. Potrzebuję informacje o tym, gdzie takie stawy się znajdują. Mówimy o samej komercji, nie o wodach PZW. Moje informacje kończą się na: Glinnik Rybakówka, Ciosny, Cesarka, Pacyfik, Krzeszew, Rogóźno, Zgniłe Błoto, Bełdów. Doszły mnie słuchy o następujących łowiskach: Dzierżązna, Ranczo Natura, Adolfów, Dobieszków, Niesułków, Bratoszewice, lecz nie mam żadnego info co gdzie jak. Jeżeli macie info - pomóżcie Cytuj
nowy1313 Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 Łowisko Kontrewers okolice Bełdowa, jest temat na forum o tym. Kiedyś wujo jeździł na karpie (ponoć co rzut to siedział ładny) w Aleksandrowie Łódzkim. Droga jak na Zgierz i chyba z ul. Warszawskiej skręca się na ul Ludową. Cytuj
bercik Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ktoś łowił w następujących łowiskach: Sokolniki, Dąbrówka Strumiany, Nakielnica, Pustkowa Góra. Cytuj
Tom-Wee Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Wiktorów za Grotnikami przy autostradzie.O zasadach łowienia nie wiem.Stawik mały coś jak ten trzeci w Arturówku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi