empe Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Witam, natrafiłem na taką ulotkę: czy ktoś może coś wie o tej wodzie? Szukałem na google, ale nie znalazłem nic na ten temat, ani strony poświęconej temu łowisku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 wiem tylko że jest w woj opolskim całkiem niedaleko Brzegu. Na mojej ulotce jest jeszcze nr tel 512 087 555. Więc jeśli ktoś chętny niech dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I1990 Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 to jest łowisko między lubszą a dobrzyniem w woj. opolskim. wygląda trochę inaczej niż w projekcie ulotki, ale jest bardzo fajne. na miejscu można coś zjeść a także są domki drewniane (już z tego co się orientuję wynajęte na otwarcie) a jeszcze kolejne będą budowane. jest kąpielisko a dla dzieci kucyki jako atrakcja. teren ogrodzony, ładny i spokojny. w zeszłą niedzielę byliśmy tam na spacerze. z tego co wiem, to ryby duże jak na zdjęciu trzyma właściciel:) są karpie napewno i jeszcze osobno łowisko jakiejś innej ryby(tylko nie pamiętam jakiej). po drugiej strony ulicy od której się wjeżdza na łowisko również tworzą się domki i małe indywidualne łowiska. miejsce istnieje od ok. roku i jest godne polecenia. zapraszam na otwarcie(my całą rodziną będziemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 w google maps wpisz Dobrzyń i jak ci znajdzie zjedź trochę w dół i lekko w prawo to przy drodze Dobrzyń Lubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 a jak wyglądają opłaty za łowienie ?? ryby trzeba zabierać czy można wypuścić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 czy ktos ma jakies aktualne info o tej wodzie? co mozna zlowic, czy sa dobre brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Hej. Osobiście tym roku jeszcze nie byłem ale kilku znajomych już tam było. Z ryb to połapali trochę jesiotrów i karpi, widziałem też zdjęcie sandacza (złapany parę dni temu). A to informacja z ich strony: Będziemy wpuszczać do naszego łowiska jesiotry (+ 5 kg), karpie (+ 5 kg) i leszcze (+ 1,5 kg). Generalnie ciekawe miejsce w którym można wynająć domek powędkować i odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 dzieki. odwiedze ich za tydzien to zobacze jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 dzieki. odwiedze ich za tydzien to zobacze jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sott71 Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Szkoda że nie ma już możliwości wędkowania nocnego ,wbrew zapowiedziom właścicieli że można sie dogadać co do nocki po ostatnim telefonie do właścicielki nawet nie mam ochoty już więcej tam jechać kobieta bardzo nie miła i wulgarna a opcja nocki na ośrodku niemożliwa .pogorszy się pogoda plażowiczów nie będzie to zaczną sie sami prosić o wędkarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi