kinder-90 Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Gdzie ze spiningiem w woj. Opolskim na jazia i klenia? Jakie przynęty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper-76 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 WitamGdzie ze spiningiem w woj. Opolskim na jazia i klenia? Jakie przynęty? Pozdrawiam Witam,jak chcesz połowić w opolskim to na jazia polecam rzekę Nysę,od zapory w Otmuchowie do samej Nysy,napewno połapiesz,przynety to małe wobki i gumki,trzeba kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 kolega dobrze ci podpowiada, dodam tylko że ja będąc na wczasach w Głębinowie najlepsze efekty miałem na Białej Głuchołaskiej, łowiłem małymi woblerkami i błystkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niklas6 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Ozimek , Nysa daleko. Pod nosem Mala panew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian87 Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Również polecam Białą Głuchołaską. Trafiają się ładne jazie i klenie (40-60cm) oraz rzadziej kropkowańce i lipienie. Łowie je głównie na smużaki 2-3cm jak i na spławik na pszeniczkę. Natomiast w Nysie na odcinku miejskim można pobawić się do woli z jaziami (25-30cm) -również na woblerki jak i na muszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi