kinder-90 Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Gdzie ze spiningiem w woj. Opolskim na jazia i klenia? Jakie przynęty? Pozdrawiam Cytuj
viper-76 Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 WitamGdzie ze spiningiem w woj. Opolskim na jazia i klenia? Jakie przynęty? Pozdrawiam Witam,jak chcesz połowić w opolskim to na jazia polecam rzekę Nysę,od zapory w Otmuchowie do samej Nysy,napewno połapiesz,przynety to małe wobki i gumki,trzeba kombinować Cytuj
kadziul Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 kolega dobrze ci podpowiada, dodam tylko że ja będąc na wczasach w Głębinowie najlepsze efekty miałem na Białej Głuchołaskiej, łowiłem małymi woblerkami i błystkami Cytuj
niklas6 Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Ozimek , Nysa daleko. Pod nosem Mala panew Cytuj
Damian87 Napisano 13 Października 2012 Napisano 13 Października 2012 Również polecam Białą Głuchołaską. Trafiają się ładne jazie i klenie (40-60cm) oraz rzadziej kropkowańce i lipienie. Łowie je głównie na smużaki 2-3cm jak i na spławik na pszeniczkę. Natomiast w Nysie na odcinku miejskim można pobawić się do woli z jaziami (25-30cm) -również na woblerki jak i na muszkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi