platinumx Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 |Rozumiem ze na duzym stawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Na wiosnę było tam prawdziwe pstrągowe eldorado sam złowiłem 15 szt jednego dnia ....największy ok 50cm i kilka palii . Teraz jest już ciężej o pstrąga , większość wylądowała prawdopodobnie w paszczy suma którym zostało to jezioro dość obficie zarobione. Są jakieś plany stworzenia oddzielnego stawu typowo pstrągowo/paliowego.ostatnio jak byłem brały małe szczupłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 |Rozumiem ze na duzym stawie? tak tak, na duzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Kto jedzie jutro do Zabierzowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Dzis bylo bardzo slabiutko ani z gruntu ani spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Jeżeli chodzi o Zabierzów to na małym stawie połowić można karpie (większe sztuki są pod drugim brzegiem tam gdzie nie można chodzić) generalnie sprawdzają się kulki scopex z FishFood'a (przynajmniej tak u mnie jest). Fakt na brzegu małego stawu jest plaga mrówek... Jeżeli chodzi o duży staw to tam pływają zdecydowanie większe ryby... sam fakt że w tym roku złowiono karpia na chyba srebrny medal (opisany w rekordach WW nr 08 z tego roku). Jeżeli chcecie posiedzieć nad wodą i mieć raczej pewność że coś złowicie to warto się wybrać. PS. z quada przesiedli się na jepa (zależy kto pilnuje łowiska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Jesli chodzi o suma to podobno lubi watrobke drobiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Wybieram się jutro z kumplem żeby poznać, zobaczyć , powędkować. Może wybiera się jeszcze ktoś z forum ? I jeszcze pytanko czy opłaca się tam zabierać spinning i na co ewentualnie się przygotować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 spining mozna zabrać, jest sporo małych szczupaków z zarybienia, pewnie są i wieksze szczupaki i sandacze, przy odrobinie szcześcia trafisz na pstrągi lub palie które przetrwały od zarybienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Szkoda, ze teraz zajrzalem wlasnie koncze kawke i jade tam na spin.. zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Niestety na spinning zero... Bylem do 10:30. Pogoda fatalna z rana. Frekwencji duzej nie bylo i wynikow tez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 ja byłem kilka razy, zawsze szczupaka upolowałem - takie ok 50cm, tylko na 'dużym' stawie. Ogólnie polecam. a czy ktoś spiningował na przylasku na łowisku 3K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Na co miales wyniki ma duzym stawie Kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 ja tam zawsze złowiłem jakieś szczupaczki, na gumkę 7 cm łowiłem szczupaczki, ale dla pstrąga taka przynęta jest za duża, wiec łowiłem je na obrotówki nr 2 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Najczęściej łowię na małe Meppsy rozmiar 1-2, zwykle black fury, polonia, micropigments itp. Na małym stawie, natomiast nie miałem brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Probowalem na rozne gumy dzis, ale bez efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 ktoś coś łowił ostatnio w Zabierzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Czy w najblizsza sobote lowisko jeszcze bedzie otwarte? Jak tam wyniki teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Znowu bylo slabo. Jedynie 3 uderzenia za 3h. Inni tez bez efektow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 spiningowałeś? Na Cholerzynie też bez większych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Tak spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Łowisko nadal czynne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Chyba tak, ale polecam zadzwonic do obslugi lowiska i sie zapytac. tel: 508-514-719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisu Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Byłem dziś od 12 do 15 i porażka. Na 2 spławiki, 2 grunty i 4 spinningi nie mieliśmy ani jednego puknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 szkoda, że w na łowisku nie można korzystać z dostępnego sprzętu pływającego, możnaby elegancko obłowić zarośla na brzegu niedostępnym dla wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi