majki83 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 czy w tym roku na wiosnę jest przewidziane jakieś zarybienie pstrągiem? w zeszłym roku wpuszczono go co nieco a po zamknięciu cholerzyna, zabierzów bocheński to chyba najlepsza alternartywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam!! Byłem w tym tygodniu we wtorek na kilka godzin połowić sportowo, wędka spławik i grunt, złowiłem 2 ładne Karpie, jeden około 3kg drugi mniejszy. 2 sztuki mi zeszły podejrzewam że większe czując po wędce. Łowiłem sportowo więc haczyki bez zadziorka. I rybki podeszły na spławik, głównie na kukurydze, używałem lekkiego zestawu. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Witam Koledzy, chcialem dowiedziec sie czy warto wybrac sie tam na spin na szczupaka? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 PS. czy mozna lowic z tych lodek na spin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Na profilu facebookowym łowiska ktoś niedawno wrzucił zdjęcie metrówki, także chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 PS. czy mozna lowic z tych lodek na spin? w ubiegłym roku nie można było niestety a szkoda bo po drugiej stronie w trzcinach możnaby coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Wlasnie druga strona wyglada obiecujaco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Wlasnie druga strona wyglada obiecujaco:) łowiłeś ostatnio w Zabierzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Niestety w tym sezonie jeszcze nie, ale wybieram sie mozliwe, ze w najblizszych dniach. Lowisko bardziej atrakcyjne na gruncik niz spin, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Niestety w tym sezonie jeszcze nie, ale wybieram sie mozliwe, ze w najblizszych dniach. Lowisko bardziej atrakcyjne na gruncik niz spin, ale kto wie... ja planuję kontrolnie udać się jutro, był już kolega w Zab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Jeszcze nie, bo mam czas tylko w weekend, a wtedy tam duzo lowiacych na grunt i ciezko spinningowac. Nie mniej jednak czekam na info jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Bywal ktos ostatnimi czasy na Zabierzowie ? Pozmienialo sie cos od zeszlego roku ? Jak efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Dzis w Zabierzowie dziki tlum i słabiutko z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Ktoś był w Zabierzowie ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Byłem wczoraj z kolega, lalo na maxa, nikogo nie było i niestety nic nie brało na kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 a ktos cos spinningowal czy pustynia nadal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Spędziłem weekend w nowych domkach w Zabierzowie. Naprawdę polecam. Bardzo przytulne i dobrze wyposażone, do tego pogoda marzenie. W temacie łowienia: kilka brań na słodka kulke, czego efektem był amur ok 6kg. U innych podobnie cos się działo. Z podsłuchanej rozmowy wynikało, że rano ktoś złowił szczupaka na spin. ok. 80cm. Niestety lipa jest taka, że nie można na łowić koło domku tylko z przeciwległego brzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Niestety lipa jest taka, że nie można na łowić koło domku tylko z przeciwległego brzegu... Strzelają sobie prosto w kolano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Niestety trzeba zostawić cala rodzine i dymac z buta dookoła jeziora wiec lipa na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Nie rozumiem co się tam dzieje ostatnio, ale wróciliśmy 5 razy bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi