Skocz do zawartości
Dragon

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

tomik

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

• Boleń, 3 kg , 63 cm
      1
    • Karaś, 1,25 kg , 40 cm
      1
    • Karp, 11,2 kg , 81cm
      1
    • Leszcz, 3,1 kg , 74 cm
      0
    • Szczupak, 14 kg , 127 cm
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako, ze napływa coraz wiecej zgłoszeń do konkursów i właściwe wszystkie są warte uwagi i wyróżnienia, postanowiłem zasięgać również waszej opini przy ocenie i wyłanianiu zwycięzycy.

Stąd ankieta dotycząca konkursu "sukcesy i rekordy" edycja grudzień 05.

Zgłoszenia dostępne na głównej stronie portalu www.haczyk.pl

Jutro także ich bardziej szczegółowe opisy.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
postanowiłem zasięgać również waszej opini przy ocenie i wyłanianiu zwycięzycy

Tomik myśle że nie jest to ostatnia ankieta.

Napisano

Ja głosowałem na sumicho :) Dla czego? Nie dla tego, ze duży i ciężki, ale dla tego, bo wiem co takie bydlątko potrafi. Ponadto nigdy takiego nie wywlekłem z wody :oops: Szacuneczek dla łowcy za udany hol i szczęśliwe lądowanie 8)

Właściwie, to gratuluje wszystkim łowcom, jest czym sie pochwalić ... jeszcze raz szczere gratulacje :)

Napisano

Głosuje na suma .Dlaczego a no dlatego że moj sum największy miał 9 kg a tu jak widać jest znaczna rożnica.

Wszystkim pozostałym gratuluję bo to naprawdę ładne okazy ale zbliżone do moich rekordów tak więc sum :roll::roll:

Napisano

Szkoda mi tych ryb należał im się szacunek za starszeństwo.A już ten sum wiszący na drzewie za co. Nie biorę udziału w tym głosowaniu. POZD.Jans

Napisano

Narazie nie oddam swojego głosu bo muszę sprawdzić jedną niepokojącą mnie rzecz 8):lol: Ale napewno nie zagłosuję na suma wiszącego na drzewie :? (zgroza)

Napisano
Narazie nie oddam swojego głosu bo muszę sprawdzić jedną niepokojącą mnie rzecz

Jeżeli uważacie, że coś jest nie tak w nadesłanych zgłoszeniach to proszę o info.

10 stycznia chcę podać zwycięzcę 8)

Napisano

No ilości głosujących powala na kolana,ciekawe dlaczego ,obawa ale przed czym niewiem ,zasdrości ale czego ryby czy nagrody he he ,też niewiem ,spodziewałem się większej frekfencij po odwiedzinach tylu użytkowników. Teraz jak zamknięta ankieta

moge cokolwiek napisać bez obawy że niby bym coś sugerował głosującym , i tak

Szczupaki piękne a zwłaszcza ten z czerwonymi płetwami ,obydwa szczupce to samice

i już nigdy nie dadzą silnych potomków tej rodziny ,a szkoda ,życze tylko"smacznego"

łowcom tak starego mięcha.Co jeszcze mnie odrzuciło w tych fotkach to zajefajne tło.

Co do suma podobne odczucia ,więc wiecie jak zagłosowałem, tylko nie pisać że się czepiam .

Gość bogdan39
Napisano

ja przyznaje bez bicia że obstawiałem leszcza jeżeli chodzi zaś o suma to naprawde nietego to wyglądało :oops: zresztą moje rybki też niezabardzo wyglądały.Wiecie dla takich okazów należy się szacunek i tu chyba skłaniam się do opini jednego z kolegów że do pewnych rzeczy czeba dorosnac. nienapisze tu o kogo chodzi bo by mi sie tu mądrzył :wink: [ wiecie zrubmy temat i wnim będą się wpisywać goście co postanowili darować życie złapanym okazom odetnijmy się od poprzednich lat i zacznijmy od nowa. ja ze swej strony już obiecuje że karpie amury powyżej 8 kg wszystko wraca do wody. a może obniżyć tą wage. zrobić konkurs na największą złapaną i wypuszczona rybe. dwa zdjęcia ryba na brzegu i ryba odpływajaca. już nie warzyć żeby niemęczyć tylko dwa zdjęcia. jeżeli ten pomysł chyci to już wiem kto by zwycięrzył. noi jakiś sponsor imoże by się znalazł. pomysł nowatorski ale no cuż chyba dobry. czekamy na opinie RADKA pozdrawia

Napisano
zrobić konkurs na największą złapaną i wypuszczona rybe. dwa zdjęcia ryba na brzegu i ryba odpływajaca.

Podoba mi się ten pomysł. Myślę, że można by było zrobic taki konkurs - akcję.

Napisano
Podoba mi się ten pomysł. Myślę, że można by było zrobic taki konkurs - akcję

Jestem za jakby coś, boguś toś mnie zaskoczył takim postanowieniem BRAWO, najtrudniej jest na początku , patrzą na ciebie jakna wariata ,ale sfatysfakcja jest o wiele większa jak ryba wraca do wody,a na pamiątke zostaje foto .

Tomik jak ktoś może to fajny byłby taki 10s. filmik

W tym roku zaczynamy coś filmować.

Gość bogdan39
Napisano

ucieszyliście mnie bardzo pozytywną reakcja aparatu niebede nosił ale już opanowałem wgrywanie zdjec z telefonu przez usb. niewychodza najlepsze ale do wiosny sie podszkole i sprubuje wycisnąć ile sie da. acha jest szansa na dobry temat więc wymyślcie powalający tytuł. jeżeli chodzi o konkurs miałem na myśli kolegów z forum. a trwać by to miało cały sezon. Mamy dużo czsu więc podyskutujmy ok. prubka zdj. z telefonu

0601071211302zk.jpg

Napisano

:

obiecuje że karpie amury powyżej 8 kg wszystko wraca do wody. a może obniżyć tą wage
W 100% przychylam się do wypowiedzi Bogdana. Ja takie postanowienie przyjąłem dobrych kilka lat temu z tym, że granicą było 5kg.Ostatnio to wogóle mało zabieram z połowów;no może niewielkie sztuki tak na raz do piwka.Na początku nie mogłem ścierpieć głupich uwag, ale teraz to mi rybka.Lubię mięsiarzom podnosić ciśnienie.Może by tak konkurs na zdjęcie wkurzonego mięsiarza. :evil::shock::?
Napisano
Może by tak konkurs na zdjęcie wkurzonego mięsiarza.

Umnie paru by się znalazło ,ale jak tylko wyciągne aparat to niewiem czemu tak szybko

uciekają ,a gonić mi się niechce.

• 1 month later...
Napisano

Ankieta do lutowej edycji konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Zgłoszenia dostępne na głównej stronie portalu www.haczyk.pl

Jutro także ich bardziej szczegółowe opisy.

Napisano

Salmon Chase - ur 13 stycznia 1808 zm. 7 maja 1873

Amerykański polityk w czasie wojny secesyjnej. Był aktywnym zwolennikiem abolicjonizmu.

W 1849 został senetorem (reprezentował stan Ohio), a w 1855 został gubernatorem tego stanu. W 1860 uzyskał nominację na prezydenta USA z ramienia Partii Republikańskiej, lecz ostatecznie wycofał swą kandydaturę na rzecz Abrahama Lincolna.

Jego wizerunek znajduję się na banknocie o nominale 10 000 dolarów USA (banknot nie znajduje się w powszechnym obiegu)

Kurcze Admin!!! Nie pomyliłeś forów internetowych??? :mrgreen:

Napisano

Z tego co ja się orientuje Salmon to Łosoś tylko że po angielsku. Ten akurat został złowiony w okolicach Newquay Wielka Brytania na wschód od Brystolu, więc to anglik :wink: i należy mu się "Salmon" :D

Na wszystkim się nieznam i nie jestem alfą i omegą wędkarstwa, ale jeżeli popełniłem błąd i narobiłem portalowi wstydu to co powiecie po obejżeniu poniższych zdjęć:

http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=1907&gal_id=2

http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=1908&gal_id=2

http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=1909&gal_id=2

Tomii, proponuje nie sugerować się pierwszymi wynikami w google 8)

Napisano

Tomik to wielkie SORY ,nie wziełem pod uwage że może to być angielski Salmon.

Jak to łatwo można szczelić dziś gafe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.