Skocz do zawartości
Dragon

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

tomik

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

• Boleń, 3 kg , 63 cm
      1
    • Karaś, 1,25 kg , 40 cm
      1
    • Karp, 11,2 kg , 81cm
      1
    • Leszcz, 3,1 kg , 74 cm
      0
    • Szczupak, 14 kg , 127 cm
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tego co ja się orientuje Salmon to Łosoś tylko że po angielsku.

Oj nasz Admin czujny jak waszka :D

Angielskiego nie znam więc nie wiedziałem że to angielska nazwa. Znałem ten gatunek pod nazwą Salmo więc myslałem że wkradła się taka maluśka literówka.

Celem rozweselenia tematu sprawdziłem Salmona i znalazł się polityk.

Tyle tłumaczenia. TOMIK zwracam honor!!!

P.S.

Tomii, proponuje nie sugerować się pierwszymi wynikami w google

Jak wyżej. Czujny jak waszka :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witam

Ja obstawiam okonka ... pewnie był prześlicznie ubarwiony no i ... rybka spiningowców :mrgreen: Co prawda taki leszczyk też już zassie kogutka, ale ... okonek 8);)

Gość Bartosz
Napisano

Wyróżnienie dla łowcy amura! Za wypuszczenie ryby...

Gość Anonymous
Napisano

ja dałem głos na leszcza ale po obejzenia tych zdjęc to sie zawiodłem

moje leszcze miały 75cm i wazyłu troszke panad 3,5 kg więce st pomyslałem że ten ma ponat 80cm a on toszke gruby ale mimo wszystko piękny:)

Napisano
Wyróżnienie dla łowcy amura! Za wypuszczenie ryby..

I to duży plusik. Pozostałe zdjęcia jakoś nie przemawiają do mnie, zwłaszcza te ze ścianą łazienki czy płotem w tle.Głos oddałem na amurka nie ze względu na wagę, ale ....za scenerię w jakiej było robione to zdjęcie. Gratuluję. :roll::lol:8):D

Gość Dwie_sety
Napisano

Na leszcza

Sam łowię też leszcze i wiem, że duży leszcz to nie jest "chleb powszedni"

Poza tym podoba mi się facet, który go złowił, dla niego wyjęcie taaakiej ryby to wcale niełatwa sprawa.

Proponuje byśmy w kolejnych edycjach konkursu nie przyjmowali zgłoszeń ze świata. Tylko polskie łowiska, bo co powiecie jak zaczną spływać zgłoszenia metrowych szczupaków ze Szwecji?

Napisano
Proponuje byśmy w kolejnych edycjach konkursu nie przyjmowali zgłoszeń ze świata.

Jestem za, jak bym wiedział że ten łosoś jest z zagramanicy to bym na niego nie głosował :evil: a tak poszło i drugi raz nie mogę a chętnie zmieniłbym swój głos na okonia 8)

Napisano

Glosowalem na leszcza

Nawet nie dla ryby ale wydaje mi sie ze nagroda w tym wypadku nalezy sie tez wedkarzowi

Za jego wytrwalosc przy hobby

A po ciezkiej chorobie czy wypadku kiedy nie ma sie pelni sil jest zdecydowanie trudniej

Pozdrowienia dla tego wedkarza

Napisano

Cieszy mnie ogromnie że wygrał tą edycje łowca leszcza ,choć konkuręcja była spora

i ładnych rybek nie brakowało. Sam też głosowałem na leszcza ,a wzasadzie na jego łowce.Oby tak dalej kolego.

• 4 weeks later...
Napisano

Ankieta do marcowej edycji konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Zgłoszenia dostępne na głównej stronie portalu www.haczyk.pl

Wkrótce także ich bardziej szczegółowe opisy.

Napisano

zagłosowałem na Okonka - bo lubię te rybki, a to już sztuka godna uwagi - i złowiony w naszych wodach :wink: tylko jeden wielki minus - szafa i sciany w tle :evil: nie ładniej wyglądałby na tle wody w której mieszkał :wink:

Gość Bartosz
Napisano

Głosuję na brzanę. Ładne zdjęcie i ładna rybka! Pozdrówki!

Napisano

ja głosuje na okonia i wcale nie dlatego ze z opola jestem poprostu od kilku juz lat prubuje takiego upolować i niestety jeszcze mi sie nieudało narazie mam takiego 0,8kg a tak wogle to w ciągu ostatnich 3 lat zaobserwowałem znaczny spadek populacji tej ryby niby jest wszędzie a jednak zlapać takiego powyzej 25 cmm to juz sztuka a taki 40 cmm to okon zycia juz chyba przynajmiej jak dlamnie narazie dlatego na okonia oddałem głos

• 4 weeks later...
Napisano

Ankieta do kwietniowej edycji konkursu "Sukcesy i Rekordy"

• 1 month later...
Napisano

Ankieta do czerwcowej edycji konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Napisano

Witam

Glosowalem na bolka bo tez jest duzy a na dodatek trudniej sie go lapie niz zebate

Poza tym w porownaniu do szczupala bolen mial ladniejsze zdjecie :smile:

Pozdrawiam

Napisano

Ja jestem za boleniem. Szczupak mi się nie podoba bo zdjęcie jest zrobione na tle meblościanki !!! bleee. Boleń za to jest uwieczniony nad wodą i być może został wypuszczony a jesli tak to za samo wypuszczenie tak pięknej ryby należy się nagroda !

Napisano
Szczupaczycho ... przy tych parametrach, to juz jest ryba

Shogun i ty sandaczowiec na szczupaka głosowałeś ,dziwne.

A ja mimo wszystko na sandałka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.