Skocz do zawartości
tokarex pontony

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

tomik

Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które zgłoszenie Waszym zdaniem nagrodzić?

• Boleń, 3 kg , 63 cm
      1
    • Karaś, 1,25 kg , 40 cm
      1
    • Karp, 11,2 kg , 81cm
      1
    • Leszcz, 3,1 kg , 74 cm
      0
    • Szczupak, 14 kg , 127 cm
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jezeli mial/mieli zmienne ip jak w przypadku neo to wystarczy ponowne polaczenie by sie zmienilo. W przypadku stalego ip sprawa jest oczywista. Tak czy siak takie postepowanie jest wyjatkowo zalosne.

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ankieta do lipcowej edycji konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Już trochę po czasie, więc szybko pomóżcie dokonać wyboru :cool:

Zgłoszenia dostępne na głównej stronie portalu www.haczyk.pl

Napisano

Głosuję na szczupaka. Boleń ładny, ale nie olbrzym. Duży karaś też dość często się trafia, dla karpiarzy jedenastka to średniak. A szczupak na 1,27 metra nie tarfia się często :shock:

Napisano

Głos oddałem na szczupala ,bo wiem jak trudno złowić taką sztuke,tylko szkoda tej samicy bo pewnie skoniczyła na patelni.

Napisano

Witam

Ja zaglosowalem na karpia

Moze nie jest jakis szczegolnie duzy i szczupal robi wieksze wrazenie ale jakos w zdjeciu z karpiem widac wedlug mnie wiekszy szacunek lowcy dla przeciwnika i to mnie po prostu ujelo

Pozdrawiam

Napisano

No faktycznie. Nie patrzyłem na zdjęcia tylko na suche dane. Zjadł jego sprawa, ale lubię wędkarzy mających szacunek dla przeciwnika.

Napisano
wygląda tak jak by pośrodku czterech "Matizów" postawić Mercedesa "C-klasę".

No właśnie. Trochę sam sie zaczynam zastanawiać, czy by nie przyjąć jakiś dodatkowych wytycznych. Z jednej strony rzeczywiście zgłoszony szczupak wydaje sie "nie do pobicia" a z drugiej strony wychodzi mi ostatnio, że wygrywaja same szczupaki, albo największe ryby. Nie chcę odstraszać zgłoszeń np: ładnych karasi, linów, płoci lub innych ryb. I do tego nagrodę mam tylko jedną co miesiąc :???:

Co byście doradzili albo zmienili w zasadach oceniania zgłoszeń?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.