Winko Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Może nie wszyscy tak często zaglądają na facebooka ja k na haczyk.pl? A może nie wszystko.da sie lubieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Ostatnio zauważyłem bardzo małą aktywność na facebooku, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Ostatnio zauważyłem bardzo małą aktywność na facebooku, co się dzieje? Jak zobaczyłem na aukcjach, że za dwadzieścia parę zł można sobie kupić 500 lajków a jeden z serwisów ma ich kilka razy więcej niż zarejestrowanych użytkowników... to zupełnie mi się odechciało tam być aktywnym. Niemniej fajnie i miło, że na dzień dzisiejszy jest już ponad tysiąc osób, które lubią haczyk.pl na facebooku i cieszę się, że haczyk.pl nie potrzebował do tego aukcji lub innych "czarów marów" Pozdro dla wszystkich lajkujących Choć ja tego fenomenu nadal nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Fajnie byłoby zmienić tło w nagłówku naszego haczykowego facebooka. Jeżeli ktoś ma ładne zdjęcie w dobrej jakości i chciałby żeby znalazło się na naszym fanpage, proszę zgłaszać poprzez wklejenie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 tomek1, te całe facebooki albo nasze klasy itp. zdychają powoli śmiercią naturalną. Owczy pęd ma to do siebie... . A z haczyk.pl jest (może to odrobinę na wyrost ) jak z google. Chyba nigdy się nie znudzi. Choć ja tego fenomenu nadal nie kumam you are not alone... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 tomek1, te całe facebooki albo nasze klasy itp. zdychają powoli śmiercią naturalną. Podchodzę do tego na spokojnie. Nasza klasa cienko przędzie, ale nic nie wskazuje na śmierć facebooka. Zdziwiłbyś się ilu ludzi śledzi z zapartym tchem, że jedna koleżanka przypaliła zupę a drugiej dziecko zrobiło bałwana Nasze pokolenie- powiedzmy 30+ tego fenomenu nie czuje, ale czy chcemy czy nie on istnieje. Dla mnie facebook jest swego rodzaju narzędziem do propagowania haczyk.pl. Po długim zastoju dzięki Robalowi to narzędzie zaczęło żyć. Ja też korzystając z zimowego czasu wrzucam to i owo. "Przyjaciół" haczyka na facebooku przybywa a każdy wpis ma kilkaset wyświetleń. Wszystko wskazuje więc, że dla wielu sympatyków naszego forum jest to potrzebne. A jeżeli jest potrzebne, to fajnie byłoby gdyby nieźle wyglądało. Dlatego Jeżeli ktoś ma ładne zdjęcie w dobrej jakości i chciałby żeby znalazło się na naszym fanpage, proszę zgłaszać poprzez wklejenie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Coś na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Dodawanie zdjęć za pomocą narzędzi forum to katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Dodawanie zdjęć za pomocą narzędzi forum to katorga Dobrze, że chociaż jakość w rozdzielczości 640x480 jest wybitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Lepiej wkleić w fotosiku lub czymś podobnym, w dużej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Jak będzie potrzeba dużej rozdzielczości to prześlę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Mam jeszcze takie bardziej kolorowe, ale zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Okoń ozdobił naszego facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Nasz fanpage na Facebooku ma już 1500 polubień. Dziękujemy za to ciągle powiększające się grono czytelników. Zapraszam do dalszej aktywności- komentowania i udostępniania treści dostępnych na: https://www.facebook.com/haczykpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Nasz fanpage na Facebooku ma 1900 czytelników! Dziękujemy i prosimy o dalszą aktywność- udostępnianie, lajkowanie i komentowanie wpisów, które pojawiają się regularnie i kierują do najciekawszych treści na forum i portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 No i przekroczyliśmy 2000 polubień na Facebooku. https://www.facebook.com/haczykpl Dziękujemy i prosimy o więcej. Polubienie fanpage to dobry sposób dla osób które nie mają dużo czasu na śledzenie forum. Dzięki facebookowi możecie łatwo zauważyć najciekawsze treści z naszych zasobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Przypominam, że działa nasz fanpage na Facebooku. https://www.facebook.com/haczykpl Kto nie śledzi na bieżąco forum, to może to być dla niego dobre narzędzie do zwrócenia uwagi na najciekawsze wieści z nad wody. Zapraszam do polubienia. W stopce forum znajduje się banerek z odpowiednim przyciskiem. Fanpage moderują Robal, Dawid i ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi