MATCH 2000 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Panowie.Może ktoś wie co się dzieje na zbiorniku Dzierżno Małe.Czy jest jakaś ryba i na co bierze.Mam na myśli białoryb.Nie byłem tam już 9 lat.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Był ktoś na dzierżnie? jak tam teraz wygląda? bierze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciernik Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 W zeszłym tygodniu lód był może na połowie zbiornika, ale od strony energetyka można było spokojnie połowić każdą metodą... Wędkarzy brak, strasznie wiało i przez godzinę żaden okoń nie chciał współpracować. Ktoś z was już miał jakieś efekty okoniowe lub jakiekolwiek w tym roku na Dzierżnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 wczoraj 4-godzinna zasiadka na Dzierznie w 2 osoby, w paskudna pogoda, zaowocowala kilkoma plotkami, wzdregami , jaziami, ukleja i okoniem,....wielkosc ryb nie przekraczala niestety dlugosci dloni :/ ...ale na start sezonu zawsze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Wiecie coś moze o zarybieniach jakie był w tamtym roku i czy w tym coś juz było ? Tamten sezon dosć często odwiedzałem dzierzno i z łodki i brzeg ale efektów oszałamiających to nie miałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzierżno zarybiane jest tylko na jesień. Ja twierdze, że to nie zarybianie tylko dokarmianie sumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Witam,był ktoś ostatnio?Byłem może ze 3 tygodnie temu na łabędziu i lipa,wcześniej byłem kilka razy było lepiej...Wybrał bym się na kamienie poszukać większego leszcza...Ciekawe jaki stan wody,mam nadzieje że nie taki jak na Przeczycach teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 witam wszystkich gdzie mozna na dzierznie posiedzieć za drapieżnikiem z brzegu a moze jeszcze jeden kijek na białą poradzcie coś mili pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi