DarthSuoniu Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam Już za chwię i momencik będzie 1 Maj i otwarcie sezonu szczupakowego. Koncepcja jest taka - może jako forumowicze się skrzykniemy i wyskoczymy razem gdzieś porzucać? Kto za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2012 No nie rzucajcie się tak wszyscy na raz... bo miejsca zabraknie nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja jestem za, tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Można nawet na Wartę w Rogalinku, Wiórek może też być. W razie czego mam samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1984 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witam, jestem z Dopiewa, spinninguje od 2 lat i szukam osoby z którą mógłbym skutecznie połowić. Mam łodkę tak więc możliwości są, głównie jeżdżę na jezioro niepruszewskie, w zeszłym roku nastawiałem się głównie na okonie i sezon uznaję za bardzo udany w tym roku mam apetyt na coś większego. Bardzo chętnie przyłączę się do kogoś lub do grupy zapalonych wędkarzy. Bardzo prosze o kontakt, najlepiej na maila lub tel 502 505 061. Do zobaczenia nad wodą pozdrawiam Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi