swi_r Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam! W weekend majowy wybieram się na kilka dni do ośrodka Sikorki położnego nad jeziorem Sikórz koło Lipna. Jest to mój pierwszy wypad w tamte rejony i niestety nie wiem na jaką rybę się nastawić. Może, któryś z kolegów już tam był? Jakiej metody użyć i gdzie wybrać miejscówki? pozdrawiam Cytuj
lawdzoj82 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Kumpel tam jeździł ale jesieniom 3 lata temu na szczupaki z bardzo dobrym skutkiem Cytuj
zajac222 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 kilka lat temu byłem tam pare razy razy,brał ładny leszcz na korniki i gruba płoć na larwy chruścika,ale to było kilka lat temu Cytuj
przemekCLI Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Od ostatniego wpisu mineło praktycznie 4 lata,w tym sezonie troszkę powędkowałem na tym zbiorniku,mimo małej ilości dostępnych miejsc efekty nie były złe:) Cytuj
swi_r Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 Mógłbyś kolego napisać coś więcej? Ja w tym roku byłem z bratem raz - w październiku na spinning. Udało się złapać szczupaczka 58cm i okonka. Cytuj
przemekCLI Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Kolego dość fajnie leszczyk skubał,fakt faktem nie co zasiadka,ale jak się wstrzeliłeś w dzień to coś szło zwedkować,czasem linek się przywiesił i okonek powiedzmy wymiarowy,często zagryzł przy opadzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi