swi_r Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam! W weekend majowy wybieram się na kilka dni do ośrodka Sikorki położnego nad jeziorem Sikórz koło Lipna. Jest to mój pierwszy wypad w tamte rejony i niestety nie wiem na jaką rybę się nastawić. Może, któryś z kolegów już tam był? Jakiej metody użyć i gdzie wybrać miejscówki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Kumpel tam jeździł ale jesieniom 3 lata temu na szczupaki z bardzo dobrym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 kilka lat temu byłem tam pare razy razy,brał ładny leszcz na korniki i gruba płoć na larwy chruścika,ale to było kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Od ostatniego wpisu mineło praktycznie 4 lata,w tym sezonie troszkę powędkowałem na tym zbiorniku,mimo małej ilości dostępnych miejsc efekty nie były złe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Mógłbyś kolego napisać coś więcej? Ja w tym roku byłem z bratem raz - w październiku na spinning. Udało się złapać szczupaczka 58cm i okonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Kolego dość fajnie leszczyk skubał,fakt faktem nie co zasiadka,ale jak się wstrzeliłeś w dzień to coś szło zwedkować,czasem linek się przywiesił i okonek powiedzmy wymiarowy,często zagryzł przy opadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi