Pagurek Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam, Jestem nowicjuszem na forum, który dodatkowo zmienił miejsce zamieszkania. Potrzeba mi odskoczni od pracy a wędkowanie jest rewelacyjnym sposobem Ostatnie znaczki w legitymacji mam z 2001... Chcę wrócić do tego sportu. Mam więc pytanie, gdzie mogę połowić w okolicach Piotrkowa? Chodzi o okrąg 50km. Interesuje mnie spokojna rzeka, może być lekko na odludziu. Czy polecacie szczególnie jakąś rzekę, odcinek albo miejscowość? Chodzi mi o metodę spławikową. Będę wdzięczny za pomoc, bo kompletnie nie znam jeszcze tutejszych terenów. Cytuj
Gość czak2 Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Myślę ze rzeka wolbórka by była dobra która jest w okręgu piotrkowskim albo pilica. Odcinków nie znam bo sam jestem z Łodzi i w tym roku niestety zawaliłem z opłatą i opłaciłem za łódzkie no i są kiepskie porozumienia:<. Ale możesz też poczytać trochę na wędkuje.pl odcinków dotyczących pilicy. Pozdrawiam Cytuj
ebri Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Kolego jeśli chodzi o pilicę w tomaszowie na tamie dokładnie od strony gdzie wpływa na śluze dobre miejsca. Później w spale są dobre miejsca. No i w Smardzewicach na tamie próbój. Cytuj
Pagurek Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Dzięki serdeczne, dziś jadę na rekonesans. Rzucę okiem tu i tam. Zrobię dziś sobie jakieś małe zakupy uzupełniające. Jeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi