fishfighter Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/sniete-ryby-w-bialej-tarnowskiej,1,5121996,region-wiadomosc.html ..... Byłem na tym odcinku 1 maja , łapałem , oglądałem ładne ryby , klenie praktycznie odbywające tarło .... jazie .... teraz nie zostało tam nic ;/ a najśmieszniejsze jest to , że ta rzeka powoli odzyskiwała życie , nawet stwierdziłem że jest dobrze bo nawet ślizy i chruściki można było zauważyc...... cholera człowieka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Przykra sprawa, znając zycie nie dojdą do tego kto zatruł wodę i po pewnym czasie wszystko ucichnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sorok Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Bardzo przykro się to czyta, szczególnie, że były to nasze rodzime dziko żyjące gatunki... Najgorzej, że było tam zapewne wiele sztuk medalowych, zepsuł mi się humor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi